nove tvrdnje

Otkriveno kada će kraljica Elizabeta odstupiti s trona i predati krunu sinu Charlesu, poznato i još nekoliko detalja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biograf kraljevske obitelji tvrdi kako će Elizabeta II. sljedeće godine krunu predati princu Charlesu, no ističe kako je uvjeren da ona to ne želi napraviti. Otkrio je i još nekoliko detalja.

Biograf koji već godinama prati britansku kraljevsku obitelj Robert Johnson istaknuo je kako će kraljica Elizabeta II. vjerojatno odstupiti s trona te će krunu predati svom sinu, princu Charlesu, iduće godine kada navrši 95.

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) točan redoslijed Igra prijestolja u Velikoj Britaniji: Od Charlesa do Eugenie, tko i kojim redom je sljedeći u redu za preuzimanje krune?

"Mislim da ona to ne želi napraviti, ali realno će doći do trenutka kada će monarhiju predati Charlesu. I kako će ga onda pogledati u oči i reći mu da neće biti kralj?" pita se Johnson te se osvrnuo i na pokojnu princezu Dianu.

Istaknuo je kako je Diana bila uvjerena da je moćnija i od same kraljice, pogotovo nakon što se rastala od princa Charlesa. "Diana je smatrala kako je dobila sve što je htjela prije nego što se rastala službeno od Charlesa, no onda je kraljica sve uzela u svoje ruke i dopustila sinu da se rastane od svoje supruge", priča Johnson.

Osim toga, biograf je uvjeren i kako je princ Philip osoba koja vuče konce o slici koju javnost ima o kraljevskoj obitelji. "On je pokrenuo pitanje hoće li se kraljičina krunidba prikazivati na televiziji, on je taj koji je pokrenuo božićne čestitke koje kraljica već desetljećima upućuje narodu", tvrdi Johnson te dodaje kako je kraljičina krunidba ujedno bila i Philipova jer je u tom trenutku bio njoj ravan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene