Zbilja?

Meghan i Harry dobit će zanimljive susjede? Odustali od kraljevskih dužnosti pa ih dočekalo iznenađenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i njegova supruga Meghan priznali su kako su konzumirali marihuanu, a sada im u susjedstvo navodno dolaze velike farme koje će ih okružiti stabljikama tog opijata.

Princ Harry i Meghan Markle u Vancouveru su iznajmili vilu vrijednu 18 milijuna dolara, a uskoro bi mogli dobiti zanimljive susjede.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Naime, Daily Mail javlja kako će se kokošja farma u blizini njihove vile uskoro pretvoriti u tvornicu marihuane.

Kanada je u listopadu 2018. godine legalizirala rekreacijsku marihuanu, a u susjedstvo kraljevskog para moglo bi doći nekoliko farmera, koji će im, kako piše Daily Mail, čitavo imanje okružiti stabljikama marihuane.

Farmeri koji stoje iza te tvornice marihuane pogone će vjerojatno otvoriti u svibnju ove godine, a kraljevskom paru marihuana nije nimalo stran pojam. Iako lokalni prosvjednici pokušavaju blokirati taj korak, još nije poznato što su Meghan i Harry u vezi s tom informacijom. 

Naime, princ Harry jednom je prilikom priznao da je redovito konzumirao marihuanu pored toga što se na tulumima opijao.

Njegova supruga Meghan Markle također voli "travu", a to dokazuje i njezino prvo vjenčanje za Trevora Engelsona na Jamajci 2011. godine. Meghan je gostima podijelila 200 cigareta s marihuanom koje je sama smotala.

Meghanin nećak Tyler Dooley u Oregonu ima farmu marihuane na više od 1000 hektara, a godišnje zaradi više od 200 milijuna dolara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Ljepša polovica slavnog bračnog para zablistala u minijaturnoj haljini i pokazala duge vitke noge

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene