poznato je i što će sada

Harry i Meghan zbog krštenja malene Lilibet kraljicu doveli u nezgodan položaj? Evo kakav su plan imali, no čini se da se izjalovio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliam tvrdi da će princ Harry i Meghan Markle u tajnosti krstiti svoju kći Lilibet u SAD-u.

Princ Harry i Meghan Markle u svibnju ove godine dobili su svoje drugo dijete, djevojčicu Lilibet Dianu koju uskoro namjeravaju krstiti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Posljednjih tjedana pisalo se kako se nadaju da će se krštenje održati u dvorcu Windsor, u prisustvu Lilibetine prabake i Harryjeve bake, kraljice Elizabete II, no kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliam sada tvrdi kako imaju drugačije planove.

"Oni će napraviti stvari po svome. Sve je izglednije da će se krštenje djevojčice održati u Meghaninoj domovini i u strogoj tajnosti", kazao je stručnjak za britanski Express.

Par koji sa svoje dvoje djece živi u Santa Barbari, otkako su napustili kraljevske dužnosti, dosad nije objavio nijednu fotografiju malene Lilibet, osim one koju je Meghan slučajno pokazala u videu povodom svojeg 40. rođendana, pa Fitzwilliam smatra kako je to dokaz da su odlučili igrati po svojim pravilima.

No pisalo se i kako je Harry svoju baku stavio težak položaj kada ju je zatražio da djevojčicu krste u Velikoj Britaniji i po kraljevskim pravilima, pa je morala odbiti njegov zahtjev, prenosi Daily Mail.

Kako tvrdi kraljevska biografkinja Angela Levin, bilo bi nerazumno da Elizabeta prisustvuje Lilibetinu krštenju, s obzirom na to da je zadnjih godina propustila nekoliko krštenja svojih drugih praunuka koji, poput Harryjeve i Meghanine kćeri, nisu blizu u redu za krunu.

Kraljica nije prisustvovala ni Meghaninu krštenju koje se održalo na privatnoj ceremoniji u Velikoj Britaniji malo prije njezine udaje za princa.

S druge strane, Lilibetin stariji brat Archie kršten je u kapelici Svetog Jurja na imanju Windsor 2019. godine, a iako nije bila obavezna biti se na ceremoniji, kraljica se na njoj pojavila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene