dragulj kraljevske obitelji

Kate Middleton zaslužna je za stabilnost krune, a mnogi tvrde kako je postigla ono što čak ni princezi Diani nije uspjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevski eksperti tvrde kako je Kate Middleton razlog tome što princ William čvrsto stoji na zemlji, a kažu da je ona pravi dragulj kraljevske obitelji.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton postala je pravi kraljevski dragulj zahvaljujući svojoj sposobnosti da u isto vrijeme iskombinira profinjenost s daškom običnosti, tvrde kraljevski eksperti. Kraljevska ekspertica Camilla Tominey za britanske je medije istaknula kako je 39-godišnja supruga princa Williama na pravom putu da postane najveći adut kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo kralj Charles - 3 burno razdoblje za njega Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Stručnjaci kažu i kako je brak Kate Middleton i princa Williama ostao snažan jer ona ne pokušava ni u kojem trenutku zasjeniti svoga supruga. Posvetila se obitelji te je uspjela ostati s obje noge čvrsto na tlu.

Javnost je obožava, a mnogi komentiraju kako se nije umislila nakon što je postala članica kraljevske obitelji. Način na koji je prišla princu Harryju nakon sprovoda princa Philipa te pomirila slavnu braću svi još i danas komentiraju. "To što je Kate postigla je bolje čak od onoga što je princeza Diana napravila. Uspjela je zadržati jednostavnost, no iz dana u dan pokazuje koliko je čudesna", tvrde kraljevski eksperti.

"Diana je postala prava zvijezda i nestala je u cijeloj toj priči. Kate je s druge strane ostala na zemlji, dolazi iz obitelji srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i William čvrsto stoji na zemlji", kažu eksperti. Dodaju kako u većini slučajeva reagira spontano, a svaki njezin pokret javnost odobrava. Smatraju da ne glumi te da sve radi iskreno, a upravo je to ono što svi kod nje obožavaju.

Kate Middleton za princa Williama udala se 2011. godine i par ima troje djece, a još ranije mnogi su tvrdili kako kraljica Elizabeta može odahnuti jer će kruna ostati u dobrim rukama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Naša najljepša navijačica uzburkala strasti u Egiptu, rijetki mogu odoljeti ovakvim prizorima: "Habibi se uklopila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene