strepnja na dvoru

Palača posebno strahuje što će Meghan Markle u intervjuu reći o jednoj osobi iz kraljevske obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvor iz Buckinghamske palače otkrio je čega se kraljevska obitelj posebno pribojava u intervjuu Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey.

Uoči prikazivanja bombastičnog intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey, doznalo se čega se kraljevska obitelj posebno pribojava.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Izvor iz Buckinghamske palače otkrio je da strahuju zbog onog što bi Meghan mogla reći o svojem odnosu sa suprugom princa Williama, Kate Middleton, s kojom je u navodnoj svađi.

Proteklog tjedna već se doznalo da Meghan, među ostalima, za puštanje priča i laži o njoj i princu Harryju u medije krivi vojvotkinju Kate, što je unijelo dodatni nemir u kraljevsku obitelj i smatra se da bi iznošenje detalja o njihovom odnosu moglo nanijeti veliku štetu monarhiji.

S druge strane, izvori bliski Oprah tvrde kako je Markle u intervjuu za svoju šogoricu imala samo lijepe riječi.

"Neće se otkrivati nikakve svađe među obiteljima dvaju prinčeva koje su nekoć nazivali 'fantastičnom četvrokom'", potvrdio je izvor za New York Post.

U zadnjem isječku iz intervjua koji je procurio Meghan je otkrila kako nije smjela donositi vlastite odluke dok je bila dio kraljevske obitelji, zbog čega nije smjela pristati ni na intervju s Oprah kada ju je voditeljica to prvi put pitala 2018. godine.

Dijelovi intervjua objavljeni su u trenutku kada Buckinghamska palača istražuje navode da je vojvotkinja maltretirala svoje osoblje.

Prvi ih je objavio list The Times i to nakon što je snimljen razgovor s Oprah. Meghan je optužbe nazvala "najnovijim napadom na sebe".

Princ Harry je nedavno rekao da se odrekao kraljevskih dužnosti kako bi sebe i svoju obitelj zaštitio od "toksične" situacije koju su proizveli britanski mediji i koja je "uništavala moje mentalno zdravlje".

Intervju Harryja i Meghan s Oprah Winfrey u SAD-u će biti emitiran u nedjelju 7. ožujka.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene