jako se promijenili

Napala princa Harryja i Meghan Markle: "Mislila sam da će biti dostojanstveni, a ne kao razmaženi tinejdžeri"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry postao je neprepoznatljiv otkad je s Meghan Markle, ističe kraljevska biografkinja.

Kraljevska biografkinja Angela Levin uputila je niz kritika na račun princa Harryja (36) i Meghan Markle (38), koji od 1. travnja više ne mogu koristiti svoje titule.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Njihovi prioriteti govore više o njima. Ponašaju se kao razmaženi tinejdžeri, a ne kao odrasle osobe u srednjim i kasnim 30-ima. Harry je zbog svega postao bezobrazan i očito je da je pod stresom", ispričala je Angela za Daily Mail

Istaknula je da jedva prepoznaje Harryja. "Vjerujem da je iznutra sav slomljen jer je napustio obitelj, svoju zemlju i dužnosti povezane s vojskom koje je obavljao", rekla je biografkinja. 

Levin je smatrala da će Harry i Meghan, koji je odstupio od svojih kraljevskih dužnosti, biti graciozni i dostojanstveni kad odu iz Velike Britanije i posvete se svom životu. No umjesto toga oni su objavili da su napustili Kanadu zbog mjesta poput Los Angelesa koji je privlačan zvijezdama. Usto, Meghan je odradila posao naracije u dokumentarcu "Elephant". 

Inače, Angela je pratila Harryja 2017. nakon zaruka s Markle kako bi i taj dio dodala u njegovu biografiju. Pri susretima s njim stekla je dojam da je karizmatičan, intuitivan i oštrouman, no u isto vrijeme je bio i pod stresom i činilo se da ga nešto jako brine. Harry joj je rekao i kako bivša zvijezda serije "Suits" razumije svoje dužnosti nakon udaje za njega.

Bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno žive u Malibuu s 10-mjesečnim sinom Archiejem, a rekli su da će nastaviti s dobrotvornim radom dok nisu pod tolikim povećalom javnosti. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren i Russell Brand (Foto: Getty Images) Helen Mirren (Foto: Getty Images) Helen Mirren (Foto: AFP) Helen Mirren (Foto: Profimedia) +2 Helen Mirren (Foto: Getty Images) Celebrity Glumica u 75. godini pokazala kako izgleda ujutro bez šminke, a sve je to učinila s jednim razlogom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene