svatko na svoju stranu

Sad je i službeno! Ništa od pomirenja slavnog para. Razvod je konačan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškalo se i o četvrtom dijetetu, no čini se da ipak ništa od toga. Par je predao papire za razvod.

Premda se još prošli tjedan činilo kako su na putu pomirenja, Ben Affleck i Jennifer Garner razvode se nakon 12 godina braka. Par se vjenčao 2005. godine na privatnoj ceremoniji, uz dva gosta. Zajedno imaju troje djece, dvije kćeri, Violet i Seraphinu te sina Samuela. O njihovom razvodu šuškalo se već neko vrijeme, a sada je konačno došla i službena potvrda, piše US Weekly.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Kao razlozi rastave navode se Benova nevjernost kao i ovisnost o kocki i alkoholu. No, nedavno je ponovno završio na rehabilitaciji, nakon koje se javno zahvalio supruzi na bezuvjetnoj podršci. Par je bez odvjetnika dogovorio sve uvjete razvoda, a skrbništvo nad djecom bit će zajedničko.

"Nakon mnogo razmišljanja i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. U ljubavi i prijateljstvu koje imamo jedno za drugo idemo naprijed. Imamo obvezu pobrinuti se za našu djecu i molimo da se njihova privatnost poštuje u ovim teškim trenucima. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj privatnoj obiteljskoj stvari. Hvala na razumijevanju" poručili su javnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene