Paparazzi jedva dočekali

Nisu uspjeli obuzdati strasti pa su se prepustili jedno drugom nasred plaže, a okupljeni su u nevjerici skretali pogled!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashin i Travis Barker nisu mogli obuzdati strasti na plaži u Kaliforniji, a njihove prisne trenutke zabilježili su paparazzi.

Najstarija sestra iz poznate reality obitelji, 42-godišnja Kourtney Kardashian i bubnjar grupe Blink-182, Travis Barker (46) nakon više do godinu dana veze još se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian - 4 Ups! Partner slavne reality zvijezde slučajno je otkrio termin poroda i ime koje će on i supruga dati djetetu

Mnogi su sumnjali u njihovu dugovječnost, no par se u listopad zaručio, a sada su snimljeni u strastvenim trenucima nasred plaže u Kaliforniji.

Iako je oko njih bilo ljudi, oni su se prepustili jedno drugom kao da su unutar svoja četiri zida, a okupljeni su u nevjerici skretali pogled, dok su paparazzi jedva dočekali ovakav prizor.

Par se nije obazirao baš ni na koga, a nakon izmjenjivanja nježnosti otišli su se zajedno rashladiti u oceanu.

Podsjetimo, Kourtney i Travisa isprva je povezivalo samo prijateljstvo koje su izgradili dok su godinama živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima. Ljubavnu vezu započeli su 2020. godine, neposredno nakon Valentinova.

Barker iza sebe već ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, kćer Alabamu Luellu i sina Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, sinova Masona i Reigna te kćeri Penelope, a svima je otac Scott Disick, s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene