kakva podrška

Njena sestra se raspada u javnosti, ona uživa na plaži i hvali se seksi tijelom, no postala je i meta šala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian pozirala je u badiću, a dio pratitelja je fokus prebacio na muža njene sestre Kim, Kanyea Westa i na to kako ne vide plažu.

Kourtney Kardashian posljednjih se dana hvali seksi fotografijama u badiću i pokazuje u 42. godini kako nikad bolje nije izgleda.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Iako je tvrdila da se udebljala u karanteni, Kourtneyine objave na Instagramu dokazuju suprotno. "Bok, plažo", napisala je najstarija sestra Kardashian uz fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom badiću sjedeći na stepenicama, a u rukama drži minijaturnu torbicu. 

Brzo je prikupila više od milijun i 300 tisuća lajkova, ali i mnoštvo komentara. "Obožavam ovaj badić", "Zanosna", "Savršena", napisali su joj pratitelji. Ipak, neki su šalili s njom i prebacili pozornost na nešto drugo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hi beach 👋🏼

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Gdje je plaža?", "Hej, trebam li na sljedećim izborima glasovati za Kanyea?" , "Što bi mogla nositi u toj torbici?", "Hoćemo li vidjeti plažu?", "Lijepe stepenice", "Baš vidim plažu", komentirali su.

Inače, dok Kourtney uživa na plaži njezina sestra Kim Kardashian proživljava teške trenutke s mužem Kanyeom Westom. Kako pišu strani mediji, on se bizarno ponaša i najavio je kandidaturu za američkog predsjednika. Kim je viđena kako plače nakon žustre rasprave s njim. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene