kakva podrška

Njena sestra se raspada u javnosti, ona uživa na plaži i hvali se seksi tijelom, no postala je i meta šala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian pozirala je u badiću, a dio pratitelja je fokus prebacio na muža njene sestre Kim, Kanyea Westa i na to kako ne vide plažu.

Kourtney Kardashian posljednjih se dana hvali seksi fotografijama u badiću i pokazuje u 42. godini kako nikad bolje nije izgleda.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Iako je tvrdila da se udebljala u karanteni, Kourtneyine objave na Instagramu dokazuju suprotno. "Bok, plažo", napisala je najstarija sestra Kardashian uz fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom badiću sjedeći na stepenicama, a u rukama drži minijaturnu torbicu. 

Brzo je prikupila više od milijun i 300 tisuća lajkova, ali i mnoštvo komentara. "Obožavam ovaj badić", "Zanosna", "Savršena", napisali su joj pratitelji. Ipak, neki su šalili s njom i prebacili pozornost na nešto drugo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hi beach 👋🏼

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Gdje je plaža?", "Hej, trebam li na sljedećim izborima glasovati za Kanyea?" , "Što bi mogla nositi u toj torbici?", "Hoćemo li vidjeti plažu?", "Lijepe stepenice", "Baš vidim plažu", komentirali su.

Inače, dok Kourtney uživa na plaži njezina sestra Kim Kardashian proživljava teške trenutke s mužem Kanyeom Westom. Kako pišu strani mediji, on se bizarno ponaša i najavio je kandidaturu za američkog predsjednika. Kim je viđena kako plače nakon žustre rasprave s njim. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene