ništa je neće zaustaviti

Priznala da je dobila nekoliko kila u izolaciji pa ponosno pozirala u smeđem bikiniju i sve pokazala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Bijeg u pustinju", napisala je Kourtney Kardashian u opisu fotografije na Instagramu, na kojoj pozira u smeđem bikiniju.

Slavna Kardashianka priznala je kako je dobila koji kilogram u karanteni, no Kourtney to nije obeshrabrilo da se skine u bikini i pokaže svoje obline.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

"Bijeg u pustinju", napisala je Kourtney Kardashian u opisu fotografije na Instagramu. 41-godišnja reality zvijezda pozirala je u bikiniju smeđe boje te je bujne obline stavila u prvi plan. Priznala je kako je ponosna na svoje obline, a tijekom izolacije cijelo je vrijeme dijelila savjete obožavateljima kako održati zdrav duh.

Kourtney su prije nekoliko dana fanovi "prozvali" da je trudna, no da to taji, a kako bi sve negirala, Kardashianka je objavila niz fotki u golišavim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Escape to the desert 🌵🐫🌞

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Rodila sam troje sjajne djece i ovo je jednostavno oblik moga tijela", napisala je. Kourtney s bivšim mužem Scottom Disickom (36) ima sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7). Najstarija sestra Kardashian navodno je obnovila vezu s modelom Younesom Bendjimom (26), s kojim je prekinula 2019. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene