Očaran je njom!

Novi dečko najstarije sestre Kardashian bubnjar je iz benda koji ste obožavali kao tinejdžeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian već je nekoliko mjeseci u vezi s bubnjarom benda Blink-182 Travisom Barkerom.

Slavna starleta Kourtney Kardashian (41) ima novog dečka.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner ljubi bubnjara benda Blink-182 Travisa Barkera (45), a za njihovu vezu doznalo se nakon što su se proteklog tjedna zajedno odmarali u kući Kris Jenner u kalifornijskom Palm Springsu.

"Kourtney i Travis službeno su par. Godinama su bili bliski prijatelji, a u vezi su već nekoliko mjeseci. Travis je očaran Kourtney već neko vrijeme", potvrdio je izvor blizak paru za Us Magazine.

Kardashianka i slavni roker potaknuli su glasine u vezi nakon što u oboje na svojim Instagramima objavili fotografije s bazena Krisina imanja.

Godinama se kraću u istim krugovima i žive u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 15-godišnju Alabamu Luellu i 17-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece šestogodišnjeg Reigna Astona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (37), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +0 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Ima 66 godina, a izgleda kao djevojčica: Osmijeh joj je glavni adut, ali za ovakvu figuru treba jako puno odricanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene