u gluho doba noći!

Tajno vjenčanje i pijani izlazak para sve je iznenadio, poznatu mladenku suprug je morao pridržavati pri ulasku u hotel!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se u Las Vegasu prije nekoliko dana nakon dodjele nagrada Grammy.

Kourtney Kardashian i Travis Barker su se vjenčali u privatnosti i to u 1:30 sati ujutro u kapelici u Las Vegasu, samo nekoliko sati nakon što je završila dodjela nagrada Grammy prošle nedjelje.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian - 4 Ups! Partner slavne reality zvijezde slučajno je otkrio termin poroda i ime koje će on i supruga dati djetetu

Da su se 46-godišnja članica klana Kardashian i 42-godišnji bubnjar vjenčali prenio je portal TMZ. Njima su to ispričali izvori bliski paru, no fotografija s vjenčanja nema jer slavni par nije dozvolio da u kapelicu bilo tko donese mobitel ili bilo kakav uređaj za snimanje. Zanimljivo, Kourtney i Travis su inzistirali na tome da ih vjenča imitator Elvisa Presleyja.

Slavni par u Las Vegasu nije prošao nezamijećeno, a mnogi svjedoci su ispričali američkim medijima kako su ih vidjeli da prema hotelu teturaju vidno pijani. Upravo Travis pridržavao je svoju novopečenu suprugu pri ulasku u hotel u kojem su odsjeli.

Kourtney i Travisa isprva je povezivalo samo prijateljstvo koje su izgradili dok su godinama živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima, a ljubavnu su vezu započeli 2020. godine, neposredno nakon Valentinova.

Bubnjar grupe Blink 182 iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, kćer Alabamu Luellu i sina Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, sinova Masona i Reigna te kćeri Penelope, a svima je otac Scott Disick, s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Višnjić - 7 In Magazin: Goran Višnjić - 3 In Magazin: Goran Višnjić - 1 +0 In Magazin: Goran Višnjić - 5 Celebrity Goran Višnjić iznenadio dolaskom u Hrvatsku, ali i novim imidžem kojim je već zaludio obožavateljice!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor Ivančica Pahor, Ivana Delač i Ivana Mišura Vlaović +0 Ivančica Pahor Celebrity Ovu okrunjenu domaću ljepoticu baš rijetko viđamo u javnosti, a uspješno taji i detalj iz privatnog života koji zanima mnoge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene