Iznenađenje za iznenađenjem!

Tek je ušla u brak, a već je zbacila višak tkanine sa sebe, gole grudi ispod rezane haljine odmah su svima zapele za oko!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker stigli su zajedno na premijeru novih epizoda reality showa "The Kardashians".

Kourtney Kardashian ovih je dana najpopularnija članica svoje slavne reality obitelji i o njoj se najviše priča, a uspjela je sve zasjeniti i na premijeri novih epizoda showa koji je klanu Kardashian-Jenner donio svjetsku slavu. 

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

42-godišnja Kourtney prije nekoliko je dana iznenadila javnost udajom za bubnjara Travisa Barkera, i to nakon dodjele Grammyja u Los Angelesu, a novopečeni se supružnici ne odvajaju jedno od drugoga.

Tako je Travis pratio Kourtney na premijeriza koju je odabrala odvažno izdanje i pojavila se u dugačkoj crnoj haljini s izrezanim prednjim dijelom, ispod koje su joj se nazirale gole grudi. Travis takvoj kombinaciji nije mogao odoljeti, pa se nije suzdržao od izmjenjivanja nježnosti na crvenom tepihu i pred fotografima.

"Jednom davno u zemlji daleko, daleko (Las Vegas) u 2 sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njezin zgodni kralj odvažili su se ući u jedinu otvorenu kapelu s Elvisom i vjenčali su se (bez dozvole)'', napisala je Kourtney nakon vjenčanja u objavi koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

Obožavatelji diljem svijeta ostali su oduševljeni njihovim potezom jer je prije nekoliko mjeseci Travis zaprosio Kourtney, pa su ovaj dan svi s nestrpljenjem očekivali. Otkad su zajedno, par neprestano izmjenjuje strasti na javnim mjestima na kojima se pojavljuje, a na njihovim profilima na Instagramu mogu se također pronaći fotografije kojima malo toga ostavljaju mašti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić u badiću s dubokim izrezom s prednje strane izazvala divljenje, spomenula i temu o kojoj rijetko govori!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene