Badići ili špagice?

Poznate sestre uhvaćene u mini badićima, a viđeni prizori puno su drugačiji od uređenih fotografija na Instagramu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim i Kourtney Kardashian snimljene su na plaži na otočju Turks i Caicos u bikinijima s tangama, a fotografije s odmora podijelile su i na svojim Instagramima.

Sestre Kardashian za vikend su pobjegle na otočje Turks i Caicos, gdje su uživale s djecom na plaži.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Kourtney (41) i Kim (40) snimljene u oskudnim kupaćim kostimima s tangicama koji su u prvi plan stavili njihove slavne pozadine.

U badićima su pozirale i na svojim Instagramima, no njihove uređene fotke dosta se razlikuju od onih koje su snimili paparazzi, što možete i vidjeti u našoj galeriji. 

A iako je paparazzi nisu uhvatili s njima, Kardashiankama je na odmoru društvo pravila i njihova polusestra Kendall Jenner (25), što je na Instagramu otkrila Kourtney, koja je podijelila fotku njihovih stražnjica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Zanimljivo je da se isti dan kada je Kim otputovala na odmor sa sestrama Kanye West (43) vratio u Los Angeles nakon nekoliko mjeseci izbivanja. Moguće je da se radi o slučajnosti, no i da je Kim odlučila pobjeći od drame koju trenutačno proživljava sa svojim uskoro bivšim suprugom, od kojeg se razvodi nakon šest godina braka.

Američki mediji prenose kako se Kim već mjesecima dogovara o strategijama razvoda sa svojom odvjetnicom Laurom Wasser. Još uvijek nije poznato kada reality zvijezda planira povući taj veliki potez, no mnogi nagađaju kako bi to moglo biti tek krajem godine jer je trenutačno u pripremi njezin novi reality show te ne želi da razvod zasjeni sve.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene