liječi se

Glumici koja se proslavila hit-filmom liječnici dijagnosticirali zloćudnu bolest, otkazala je sve projekte koje je planirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Park So-Dam boluje od papilarnog karcinoma štitnjače, a istaknula je kako je otkazala sve planove za naredni period.

30-godišnja zvijezda nagrađivanog filma "Parazit", glumica Park So-Dam, otkrila je da su joj liječnici dijagnosticirali papilarni karcinom štitnjače.

Pogledaj i ovo Jayda McCann (Foto: Instagram) Izgubljeni mladi život Bila je 24-godišnja zvijezda na vrhuncu slave i ljepote, a onda se suočila s bolešću protiv koje je izgubila bitku

Korejska glumica ispričala je za CNN kako je rak otkrila nakon redovnih pretraga kod liječnika, a brzo nakon toga bila je i na operaciji u kojoj su joj uklonili maligne stanice iz vrata.

Park So-Dam inače je trebala ovih dana krenuti na promotivnu turneju svog novog filma "Special Delivery", no sve je otkazala zbog oporavka poslije operacije.

"Tvrtka svima želi zahvaliti na podršci za glumicu Park So-Dam u ovim teškim vremenima. Napravit ćemo sve od sebe kako bismo joj pomogli, a ona će se sada fokusirati na oporavak od strašne bolesti", stoji u službenom priopćenju agencije koja ju zastupa.

Zasad nije poznato točno kada je otkrila da ima rak, kao ni kada je bila na operaciji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene