golica maštu

Vratila se na "mjesto zločina": Zgodna voditeljica ovako uživa u Grčkoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Morske avanture voditeljice Korane Gvozdić ostavljaju bez daha njezine obožavatelje.

Nakon što je dio godišnjeg odmora provela na našem Jadranu Korana Gvozdić u čarima ljeta odlučila je nastaviti uživati i u Grčkoj. Zgodna voditeljica trenutno odmara na Zakintosu, a fotografijom s odmora pohvalila se na svom Instagramu. Korana uživa u morskim radostima i ronjenju, a za prizore njezinih morskih avantura malo je reći da ostavljaju bez daha. "Ribe nisu dozvoljene, samo ja", poručila je voditeljica u opisu fotke koja će mnogima zasigurno zagolicati maštu.

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Prije pet godina zagolicala je Korana maštu i stand-up komičaru Ivanu Šariću s kojim se nakon godinu dana vratila na "mjesto zločina". Upravo u Grčkoj prošlo ljeto pale su zaruke poznatog para.  Krajem godine voditeljica nam je priznala kako planiraju vjenčanje no za veliki dan tada još ništa nije bilo spremno.
"Nemam baš ništa. Nisam si još ništa dogovorila, nemam još ni vjenčanicu. Znam sigurno samo gdje ću ići kod frizera i to je sve što znam", izjavila je tada Korana koju jedva čekamo vidjeti u bijelom.

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene