Najljepša proslava!

Korana Gvozdić u najslađem društvu proslavila 38. rođendan: "Ajoj, kakav frajer za ročkas!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić proslavila je 38. rođendan, i to u najljepšem društvu, onom svojeg sina Olivera.

Korana Gvozdić proslavila je 38. rođendan, a fotografiju s dosad najdražeg joj rođendanskog slavlja podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

"28.11.2021. - najbolji rođendan ikad", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u naručju sa sinom Oliverom, kojeg je prije nekoliko mjeseci dobila sa svojim partnerom, komičarom Ivanom Šarićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Sretan ti ročkas ljepotice", "Sretan najljepši rođendančić", "Prekrasni ste", "Sretan rođendan predivnoj mamici", "Ajoj,kakav frajer za ročkas, sretan ti od srca", "Sve najbolje! Predivan ti je i uživajte", "Sretan ročkas, ljepoto", dio je čestitki koje je dobila.

Korana je nedavno na Instagramu progovorila o preuranjenom porođaju i statusom rasplakala svoje pratitelje.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužoj objavi koju je objavila.

Podsjetimo, Korana i Ivan, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon nekoliko mjeseci.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 2 Anatacha Filimone - 1 Anatacha Filimone - 3 Anatacha Filimone - 2 +20 Anatacha Filimone - 1 Celebrity Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku već se suočila s lošom stranom slave, no Martina Tomčić je javno otkrila kakva je ona zapravo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene