shvatili to kao znak

Korana Gvozdić objavila novu trudničku fotografiju, neki su pomislili da je otkrila spol i ime bebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić pozirala je sa čajem u ruci, a u prvi plan je došla njezina kovrčava kosa, poveći trudnički trbuh i blistavi osmijeh.

Ekonomistica i bivša manekenka Korana Gvozdić (38) početkom mjeseca je otkrila da očekuje prvo dijete s komičarem Ivanom Šarićem, a ovih dana oduševljava novim fotografijama na kojima blista. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"Blizina udobnog kreveta i topli čaj u ruci - to bi bila definicija moje 'sretne nedjelje!'", istaknula je Korana pokraj slike na kojoj pozira s toplim napitkom. U prvi plan je došla njezina kovrčava kosa, koja joj odlično stoji, i poveći trudnički trbuh kao i blistavi osmijeh. 

Objava se svidjela njezinim pratiteljima koji su joj udijelili mnoštvo komplimenata. "Najljepša", napisala joj je plesačica Tina Walme. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Dosta dobra definicija", "Prelijepa", "Izgledaš apsolutno sretno", "Predivna", komentirali su pratitelji. Jedna pratiteljica je imala posebno duhovit komentar. "Pomislila sam da je Tea možda ime bebe koja će se uskoro roditi, da nam daješ neki znak. Onda shvatim da je to ipak samo čaj", napisala. 

Korana, koju je nasmijala, joj je odgovorila. "Samo čaj, samo čaj", napisala je. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +2 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene