Divna trudnica!

Nove prekrasne fotografije Korane Gvozdić: U uskoj bijeloj haljini ponosno pokazuje trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je objavila vijest da ona i Ivan Šarić čekaju prvo dijete, Korana Gvozdić objavila je nekoliko fotografija i pokazala trudnički trbuh u uskoj haljini.

Bivša manekenka i ekonomistica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić nekoliko su mjeseci vrlo uspješno tajili široj javnosti da će postati roditelji, no otkako su prije nekoliko dana objavili tu vijest, čestitke im ne prestaju pristizati sa svih strana.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Njihova preslatka objava na društvenim mrežama sve je dirnula i oduševila, a ništa drugačije nije bilo ni s najnovijim fotografijama koje je 38-godišnja Korana objavila na Instagramu.

Buduća mama na njima pozira u bijeloj uskoj haljini u kojoj već poveći trudnički trbuh dolazi do izražaja, baš kao i njezin predivni osmijeh.

"Neko novo značenje riječi samo nas dvoje", napisala je Korana uz heštegove nebo strpljive voli, ljubav, nada, sreća, osmijeh, trudnoća, stvaranje uspomena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

U komentarima su joj u vrlo kratkom vremenu pristigli brojni komplimenti na račun izgleda.

"Predivna si, draga, blistaš", "Prekrasna trudnica, sretno", "Baš divna trudnica", "Predivna, čestitke tebi i Ivanu", "Prekrasnoća", "Predivna si, Koranica", "Prelijepa", "Kad si trudan, nikad nisi sam. Predivan osjećaj. I sve poteškoće su smiješne, kao npr. kad čarape moraš obući i osjećaš se kao da si maraton istrčao", "Med", "Uživaj", samo je dio komentara koje je dobila od pratitelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene