dosta promjena u 15 godina

Bile su naš vodeći ženski bend i predstavljale su dvije države na Eurosongu, no odlučile su se za solo karijere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak, Ivana Marić i Neda Parmać su ostale u dobrim odnosima, vode uspješne samostalne karijere te su udane i imaju djecu.

Pamela Ramljak, Ivana Marić i Neda Parmać osnovale su grupu Feminnem nakon što su 2004. u showu Nove TV "Hrvatski idol" došle do finala. 

Pogledaj i ovo showbuzz Gdje su danas? Ove su tri plavuše prije 15 godina osvojile Hrvatsku i regiju, a čak su dva puta zapjevale i na pozornici Eurosonga

Njihov prvi singl je bila pjesma "Volim te, mrzim te" koja je brzo postala hit. Osvojile su simpatije javnosti i postale su vodeći hrvatski ženski bend nakon raspada grupe Divas. 

Feminnemke su 2006. nastupile u zagrebačkom Movie pubu, a zanimljivo je vidjeti koliko su se promijenile. Ostale su vjerne plavoj, dugoj kosi, no njihov modni stil se s godinama, naravno, izmijenio. 

Pamela, Ivana i Neda su 2005. predstavljale Bosnu i Hercegovinu na Euroviziji s pjesmom "Call Me" i osvojile 14. mjesto u finalu što je bio najbolji rezultat naše susjedne zemlje dotad. Objavile su iste godine u prosincu svoj prvi album "Feminnem Show". Ivana je 2005. napustila grupu kako bi ostvarila samostalnu karijeru. 

Neda i Pamela su pronašle novu članicu Nikol Bulat, a ona je otišla iz benda 2009. Nakon toga dio Feminnemki postale Nika Antolos i treći put grupa nastupa na Dori. S pjesmom "Lako je sve" pobjeđuju i predstavljaju Hrvatsku 2010. u Oslu. Nisu uspjele doći do finala. U veljači 2012. Feminnemke su obavijestile javnost da je grupi došao kraj i da su se razišle. 

Neda, Pamela i Ivana danas imaju uspješne samostalne karijere, a još su uvijek u dobrim odnosima i u kontaktu su međusobno. Ivana je od 2010. u braku s Vjekoslavom Šunjićem te imaju dvije kćeri. 

Neda Parmać udana je od 2013. za Damira Klačara i imaju kćer Adrianu. Pamela je sa suprugom Mladenom Salajsterom početkom kolovoza dobila kćer Mariju. U braku su od 2013., a od ranije imaju sina Antuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene