izašao u javnost

Bivši kriminalac i diler: Nakon 26 godina otkriveno tko je otac djeteta srpske princeze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se saznalo da je kći Catherine Oxenberg članica jezivog kulta konačno se saznalo i tko je otac djevojke koja se našla u središtu pozornosti.

Holivudska zvijezda osamdesetih Catherine Oxenberg čuvala je identitet oca svoje 26-godišnje kćeri Indije uspješno od javnosti svih ovih godina. No, 71-godišnji bivši krijumčar i diler istupio je sam nakon što se pojavila sumnja da je mlada žena dio opasne sekte. Američka glumica srpskog podrijetla Catherine Oxenberg, kći princeze Elizabete, pripadnice dinastije Karađorđević, proslavila se ulogom u hit TV seriji osamdesetih, ‘Dinastiji’, i premda se s godinama nagađalo da bi Indijin otac mogao biti poznati političar ili filmaš, glumica je taj podatak vrlo uspješno skrivala od javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Koga prepoznajete? LEGENDARNA DINASTIJA Evo kako izgledaju danas!

Međutim, otkako se počelo pisati da je India članica kulta Nxivm u Albanyju, gdje je navodno maltretiraju i izgladnjuju, pojavio se njezin otac William Weitz Shaffer. "Imam blizak i odličan odnos s kćerkom Indijom cijeli njezin život. Duboko u sebi znam će napraviti ono što je ispravno. Ona je anđeo", rekao je za Page Six. Shaffer je bio kriminalac u bijegu i živio je u Njemačkoj kad je upoznao Catherine, kći princeze Elizabete. No, uskoro je odlučio vratiti život na pravi put.

Na sudu u Seattleu priznao je 1992. krivnju za uvoz nekoliko tona marihuane s Tajlanda. Vlasti su tad objavile da su on i njegovi kompanjoni zaradili oko 50 milijuna dolara. Shaffer je navodno bio i na prvom rođendanu male Indije u Los Angelesu, prema izvoru koji ga je ondje vidio i koji kaže: "Catherine je znala voditi Indiju u zatvor kako bi ga posjetile." Otkako je odslužio zatvorsku kaznu Shaffer živi mirno i povučeno u Santa Monici u Kaliforniji.

Catherine je prošli tjedan u intervjuu za magazin People otkrila stravične detalje koji joj se navodno događaju kćerki. Bivša zvijezda 'Dinastije' tvrdi kako su svi članovi sekte žigosani inicijalima Keitha Ranierea, 57-godišnjeg osnivača sekte, s kojim se žene seksaju, a on im brani da jedu više od 500-800 kalorija dnevno. Raniere navodno prima uglavnom privlačne djevojke kojima onda ispire mozak što se vjerojatno dogodili Indiji.

Kult je razotkrio bivši član Frank Parlato, koji im je svojedobno radio odnose s javnošću, pokrenuvši web stranicu na kojoj je razotkrio sve prljave trikove kojima se služi vođa. CBC je donio priču bivše članice kulta, Sarah Edmondson, koja tvrdi kako je bila gola na masažnom stolu, a onda joj je rečeno da izgovori: "Gospodaru, molim te stavi žig na mene, bit će mi čast." S druge strane, India Oxenberg odbacuje bilo kakve optužbe protiv vođe kulta. Na Facebooku je prije deset dana svim poručila: "Posve sam dobro, odlično štoviše. Oni su moji prijatelji i kolege i nikad nisam vidjela ništa osim dobrog da se dogodilo ovdje".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene