nada se najboljem

Poznata komičarka s fanovima podijelila strašne vijesti: "Da, imam rak pluća, uskoro ću na operaciju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kathy Griffin boluje od raka pluća, a komičarka je pratiteljima na Instagramu poručila kako ide na operaciju te da će biti dobro.

Slavna komičarka Kathy Griffin (60) je u intervjuu za ABC otkrila kako ima rak pluća, a sve je objavila i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Nikad zadovoljni Priznali su plastične korekcije, promijenili se i – sve požalili!

Na Instagramu je u ponedjeljak objavila da boluje od zloćudne bolesti. "Ljudi, moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti dio lijevog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikada u životu nisam zapalila cigaretu. Liječnici su vrlo optimistični jer je rak u prvoj fazi. Nadam se da nakon operacije neću morati na kemoterapije ni zračenja, a trebala bih normalno živjeti. Posljednje četiri godine su mi zaista bile teške, no bit ću dobro", napisala je Kathy u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathy Griffin (@kathygriffin)

Dodala je kako se cijepila protiv koronavirusa te je zamolila sve da se redovito pregledaju kod svojih liječnika. Brojni pratitelji pružili su joj podršku u komentarima.

 

Komičarka je prošle godine zabrinula fanove kada je završila u bolnici zbog boli u trbuhu, a kasnije je ispričala kako je sve to vjerojatno bilo zbog komplikacija s koronavirusom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene