OTKRIO DETALJE

U KREVETU S DVIJE PJEVAČICE 'Kad sam ih molio da se stišaju postale su još glasnije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas kad se prisjeti svoje hedonističke prošlosti žali što je susret sa djevojkama 'neslavno' završio

Poznati komičar David Baddiel u svom posljednjem intervjuu priznao je da je devedesetih završio u krevetu s članicama grupe Spice Girls Mel B i Mel C. Djevojke su pale na njegov šarm, no iako bi mnogi pomislili da je uživao s atraktivnim pjevačicama njihov susret u sobi zapravo je bio totalni debakl.

Pogledaj i ovo showbuzz Nastavila u svom stilu Victoria se i dalje mršti!

'Nekako su njih dvije završile u krevetu sa mnom, no nismo se seksali jer su napravile preveliku buku da nas je čak osiguranje hotela skoro izbacilo van', otkrio je glumac.

'Pritom ne mislim na seksi vriskove i uzdahe, nego na girl power, hihotanje, "Wannabe" vrstu galame. Kad sam ih molio da se stišaju, samo su bile još glasnije', prisjetio se Baddiel za svoje avanture sa Spajsicama koja se dogodila na početku njihove karijere, prenosi Daily Mail.

Danas kad se prisjeti svoje hedonističke prošlosti žali što je susret sa djevojkama 'neslavno' završio jer ako ništa drugo danas bi imao zanimljivu priču za ispričati. Inače, ovaj 52-godišnjak ponosan je otac 15-godišnje kćeri Dolly i 11-godišnjeg sina Ezre koje je dobio u dugogodišnjoj vezi s partnericom Morwennom Banks.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene