Vratila se Tračerica

Od ljubavne idile do pakla: Trudnu je izbacio iz automobila usred noći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vratila se naša Tračerica. Ovaj je puta progovorila o poznatoj Hrvatici koja je doživjela pravi ljubavni brodolom.

Sergej je očarao sve oko sebe. Božanstvenoj su svi pomalo zavidjeli. I baš zato nitko nije mogao vjerovati da se ljubav izbrisala poput traga u pijesku u trenutku kad je na svijet stiglo njihovo zajedničko dijete.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i Connor Paolo Bio je presladak! Glumio je uz bok Angelini Jolie i u hit-seriji koja se nije propuštala, a evo kako danas izgleda i što radi!

Kad ga je upoznala, osjećala se kao da je dotaknula nebo. Nikada ranije Božanstvena nije bila tako sretna, Sergej je bio ostvarenje njezinih snova. Možda i nije bio manekenski tip, ali na naslovne stranice dovelo ga je njegovo bogatstvo. Božanstvena je pala na njegovu blagost, privlačio ju je jer je bio simpatično introvertiran, prihvatio je njezine prijatelje i bio oduševljen njezinom majkom. Avioni, kamioni i sva ostala blaga možda su bili šlag na torti, ali nikako razlog zbog kojeg ga je zavoljela. Sama se odavna naučila brinuti o sebi, a u vrijeme kad su se upoznali bila je na vrhuncu slave.

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma napokon je osjećala da je uplovila u mirnu luku. Egzotična putovanja, rođendanska slavlja po uzoru na Hollywood, romantična krstarenja na luksuznim plovilima obilježili su prvu godinu njihove ljubavi. Sergej je očarao sve oko sebe. Božanstvenoj su svi pomalo zavidjeli. I baš zato nitko nije mogao vjerovati da se ljubav izbrisala poput traga u pijesku u trenutku kad je na svijet stiglo njihovo zajedničko dijete. Božanstvena je šutjela, o ljubavnom krahu nije željela reći ni slova, tek je potvrdila kako je s njom i Sergejom uistinu završeno. Inače šutljiv, samozatajan biznismen preko noći je počeo osvajati medijski prostor. Do krajnjih je granica secirao njihov ljubavni odnos. Javnost je doznala čime ju je častio, što joj darivao, što joj zamjerao. No Božanstvena je i dalje šutjela. A njezini prijatelji tvrde da je mogla ispisati stranice i stranice mučne ispovijesti.

Oni paru najbliskiji svjedočili su mnogim ružnim scenama koje su prethodile njihovu raskidu. Gledali su kako je javno ponižava, svjedočili njegovoj bahatosti i izostanku empatije čak i prema vlastitom djetetu. Njezina kolegica povjerila mi je kako ju je Sergej u više navrata nakon svađa koje je isprovocirao znao ostaviti samu u restoranu. Otišao bi bez najave ne plativši račun, pri tome znajući da ona kod sebe nema novčanik. Račune podmiriti i odvesti je kući tada su dolazili njezini prijatelji. S trbuhom do zuba jedne ju je večeri izbacio iz automobila. Ostavio ju je samu usred noći negdje na Jadranskoj magistrali. I tada su u pomoć stizali prijatelji pred kojima ga je i dalje branila.

Za svaku njegovu eskapadu Božanstvena je imala objašnjenje. Možda najjadnije i najtužnije osjećala se na jednom velikom europskom aerodromu na kojem ju je ostavio samu s torbicom u ruci. On je sjeo u svoj "private jet" i nestao pod oblacima ne razmišljajući sto ce biti s njom. I tu su opet uskakali prijatelji....Takvih je scena iz dana u dan bilo sve više, a postale su sve mučnije i mračnije. Kad je potrošila sva moguća opravdanja, kad više nikome nije mogla opravdati njegovo ponašanje, odučila je više mu ne opraštati i krenuti dalje sama. Dugo je tugovala i propitivala se je li ona razlog njihova neuspjeha? No samo pogled na njihovo dijete bio bi dovoljan da rastjera mračne misli i u trenu je ponovo učini sretnom ženom.

Dijete je bilo i zauvijek će biti smisao njezinog života. A Sergej i dalje luta medijskim bespućima svako malo skrećući pozornost na sebe. U međuvremenu razne su žene pale na njegov neupitan šarm. A Božanstvena najbolje zna kako je vješt u uvjeravanju i kako njegove laži mogu istinito zvučati. Trenutno je, pričaju gradski kuloari, u vezi sa dvije žene. Kako žive u različitim državama, jedna za drugu najvjerojatnije ne znaju. Kojoj se obećao i je li i jednoj, zna samo on. Žena s hrvatskom adresom navodno je zbog Sergeja raskinula višegodišnji brak s jednim glazbenikom. Istovremeno dok dvjema ženama obećava ljubav, Božanstvenoj je, priča se obećao uništiti život. I doista se vješto trudi; no tko poznaje Božanstvenu, dobro zna da se ona nikada ne predaje.

Ova je kolumna fikcija autora i svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama je slučajna.

OVDJE pročitajte sve Nove tračerice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene