Bljedunjava i Prosječna

NOVA TRAČERICA Nezamislive estradne ljubavne kombinacije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova tračerica u kolumni se osvrnula na ljubavne peripetije aktera bljedunjave, napaljenog, prosječne i zgođušnog. Život piše najzanimljivije priče.

Ima li boljeg opuštanja od onoga u frizerskom salonu? Odlasci frizeru više su tjedni rituali nego potreba. Sat vremena čiste uživancije, nešto poput yoge. Zatvorim oči i prepustim se…

Pogledaj i ovo showbuzz Nova tračerica LJUBAVNI TROKUT Oženjeni nogometaš kupio stan ljubavnici iz domovine?

I tako ja neki dan guštam u masaži vlasišta, kad me iz sanjarenja trgne uzrujani povik: „Ovo nije dobro! Frizura je očajna. Ponovo mi operi kosu i kreni ispočetka!“

U nevjerici otvorim oči i bacim pogled na ženu koja glasno i razmaženo protestira. Kad imam što i vidjeti. U stolici ispred ogledala krevelji se naša „multitalentirana“ dama. Zašto multitalentirana? Zato što nema showbizz područja u kojem se nije okušala. Pjeva, pleše, glumi, piše, reklamira i još štošta.

No ni u čemu nije briljirala, već se pokazala prosječnom. Stoga ćemo je u ovom tekstu zvati PROSJEČNA. Medijsku pozornost pokušavala je stoga pridobiti ispovijestima o svojim ljubavima. Nažalost ni to nije bilo dovoljno zanimljivo. Možda zato što je progovarala o onim manje uzbudljivima jer su one koje je prešutjela puno sočnije.

OVDJE možete pročitati prvo izdanje Tračerice.

Možda nije željela pokvariti imidž dobre djevojke iz susjedstva koji je javno njegovala. No njega je izgubila u jednom zagrebačkom naselju na sjeveru grada, u kojem je označena kao bračna razaračica.

Dugo se kvartom prepričavala njezina avantura s poznatim sviračem. Ruku na srce možda PROSJEČNA nije jedini razlog što ga je žena na kraju ostavila, ali je, čini se, kap koja je prelila čašu.

Na izvornu domaću glazbu očito je slaba pa se tako u estradnim krugovima dugo šuškalo o njezinoj avanturi s jednog festivala. Ondje je pala na šarm ZGOĐUŠNOG, inače frontmana jednog benda. S njim je ondje, kako se priča, provela jednu uzavrelu noć u hotelskoj sobi. No probuđene strasti nestale su s jutrom. Pjevač ju je već sutradan ignorirao pa nogirao. Upala je u histeriju pa ga je, što uživo, što SMS porukama, blatila pred kolegama i poznanicima.

No što te ne ubije to te ojača, pa se tako ni PROSJEČNA nije predala. SMS poruke dvosmislenog sadržaja uskoro je počela slati drugom uspješnom kolegi. Uz tekst u kojem mu je komplimentirala, što na izgledu, što na uspjehu, uglavnom bi prikačila i svoju fotografiju. A na fotkama je pučila usne ili se izvijala na sjedištu automobila. Kasnije je prešla i na video formu pa mu je slala poljupce „uživo“. PROSJEČNA bi vjerojatno dobila živčani slom da je znala kako je njezine SMS-ove glazbenik prosljeđivao svojoj djevojci i da su pritom zajedno umirali od smijeha.

Poznanica dobro upućena u gradske tračeve nedavno mi je ispričala kako se PROSJEČNA u jednom društvu hvalila vezom koju je svojevremeno imala s dečkom naše poznate pjevačice. I tu kreće novi odlomak ove kolumne za koji će vam trebati dobra koncentracija kako biste mogli „pohvatati“ odnose između aktera.

BLJEDNUNJAVA

Poznata pjevačica koje smo se dotakli pri kraju prve priče voli se predstavljati kao zaigrana djevojčica koja se s vremena na vrijeme pretvara u seksepilnu koketu. No takva se pojavljuje uglavnom samo u spotovima. Kako je izrazito svijetle puti, zvat ćemo ju BLJEDUNJAVA.

BLJEDUNJAVA je sve samo ne bezazlena kakvom želi da ju doživljavate. Iako je donedavno bila u višegodišnjoj vezi, to je nije spriječilo da istražuje koliko je poželjna pa je koketirala na sve strane. A za oko joj je jednom prilikom zapeo i ZGOĐUŠNI. Da, da, onaj iz prethodne priče koji je „bezdušno“ nogirao PROSJEČNU.

BLJEDUNJAVA i ZGOĐUŠNI u početku su se sretali na zajedničkim nastupima. Kako je ispričala svojim prijateljima, pjevačicu su privukle njegove snene oči i dječački izgled. Izgled dječarca u ženama je budio neki majčinski instinkt što je ZGOĐUŠNI itekako koristio. No on nije bio milo, već „zločesto“ dijete, ono koje uvijek mora dobiti ono što želi. BLJEDUNJAVA je od kolega nabavila njegov broj telefona i prva mu se počela javljati porukama. Bio je iznenađen jer iako ne pati od manjka samopouzdanja ona je za njega bila krupna riba, mislio je da nije njezin kalibar. Beskrajno mu je godila njezina pažnja, sve češći pozivi i prijedlozi za druženjem. U vrijeme kad su se počeli družiti ZGOĐUŠNI je imao zaručnicu; no BLJEDUNJAVA je bila prevelik izazov da bi se povukao iz igre koju je započela.

S obzirom na to da žive u različitim gradovima, njihova druženja nisu bila česta. Viđali su se kad bi ona dolazila u metropolu. Imala je svoje zagrebačko „skrovište“ u kojem su se nalazili u kasne noćne sate. Odlazio je po nju u zračnu luku i u istu vraćao. Donekle ga je iskorištavala. No on se ionako nije zaljubio u nju tek mu je imponirala njezina pažnja. A ona kao da je osjetila da se ZGOĐUŠNI nije predao do kraja pa je poduzimala sve ne bi li za njom izgubio glavu. I njezino oružje postale su SMS poruke sa seksi fotografijama. Slala mu je selfije u čipkastom donjem rublju.

O svom odnosu s BLJEDUNJAVOM volio se pohvaliti pred frendovima i poznanicima, a kao dokaz da je ono što govori istina dobro su mu došli njezini SMS-ovi. Njihova je priča završila i prije no što je započela i razvila se u nešto konkretno i trajno. Tko je povukao ručnu kočnicu ne znam vam reći. Vjerojatno su oboje izgubili interes.

BLJEDNUNJAVA je kasnije zauvijek prekinula i svoju turbulentnu višegodišnju vezu o kojoj nikad nije pričala u javnosti. Neko je vrijeme solirala, a onda je na opće iznenađenje javnosti u njezin život ušetao gospodin NAPALJENI. Ovaj je nadimak opravdano zaradio jer teško je pronaći ženu koja u njemu ne pobuđuje seksualno uzbuđenje. U gradskim kuloarima, ali i mnogo šire, o njemu se priča kao o nezasitnoj seks mašini i nepopravljivom ženskarošu. A upravo s NAPALJENIM prije BLJEDUNJAVE bila je PROSJEČNA; ona multitalentirana dama s početka kolumne, koju je pak ZGOĐUŠNI hladno nogirao. Kakva zavrzlama.

NAPALJENI

Na prvu ostavlja dojam zaigranog djeteta. Osvaja širokim osmijehom i neposrednošću. Lik je stvarno simpa. No kao žena zaobilazila bih ga kao potencijalnog partnera u šiiiiiiiiiiiiirokom luku. Žene su mu neiscrpan izazov, kao da se hrani njihovom energijom. Budimo konkretniji, u estradnom svijetu pričaju da je hiperseksualan, iliti muška verzija nimfomanke. Njegova je seksualna glad navodno neutaživa. S nogu ga obaraju plavuše, crnke, brinete. Jednako su mu drage Europljanke, Amerikanke, Azijatkinje… Priroda posla mu je takva da je neprestano u pokretu. Avanturama se „počasti“ na čestim putovanjima. A kao „suvenir“ kući voli donijeti uspomene na vruće igrice. U svom je telefonu svojevremeno čuvao video snimke koje je sam bilježio. Pa vam se tako s jednog klipa smiješi zgodna brineta koja rado pozira pred njegovim aparatom, a u drugoj sekvenci ista dama već kleči kraj njegovih nogu. Što mu radi sami ćete zaključiti. Osim što se pregledavajući snimljene materijale vjerojatno iznova seksualno uzbuđuje, bez ustezanja ih pokazuje i svojim poznanicima. Znači možemo ga uvrstiti i na listu hvalisavaca. A njegova nova ljubav, naša BLJEDUNJAVA navodno se povjerila prijateljicama kako njezin dragi voli često i malo grublje. U to se, odala je svojim prijama, uvjerio i liječnik kojeg je posjetila zbog redovne kontrole. Jesu li ovoga puta emocije nadjačale strasti pa je BLJEDUNJAVA prestala koketirati, a NAPALJENI joj dao ekskluzivu u svojoj postelji zasad još uvijek možemo samo nagađati.

Do idućeg čitanja drage moje savjetujem vam da nervozu ne pokušavate izbaciti u frizerskom salonu jer biste iz njega mogle izaći s, malo je reći, ispodPROSJEČNOM frizurom. A nadasve dobro razmislite s kim ćete koketirati razmjenjujući SMS poruke, nedajbože fotografije. Jer kako se čini ovih dana; glavne tračerice postali su muškarci.

Ova kolumna je fikcija autora i svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama je slučajna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene