Glazbenici preljubnici

NOVA TRAČERICA Folk pjevač Zagrepčanku podijelio s tetoviranim zaštitarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova tračerica u prvoj se kolumni osvrnula na preljubnike. Donosi vam nevjerojatne priče koje njihove supruge ne mogu ni zamisliti.

FEJK LJUBAV

Pogledaj i ovo showbuzz Vratila se Tračerica Od ljubavne idile do pakla: Trudnu je izbacio iz automobila usred noći

Možete li se sjetiti koliko ste puta glasno uzdahnule listajući ženske časopise s čijih stranica doslovno vrišti romantika. Poznati muškarci javno izjavljuju ljubav svojim nježnijim polovicama; suprugama, zaručnicama, djevojkama, nazivajući ih svojim stijenama, mirnim lukama, muzama… Koliko ste puta, dok ste multitaskale između nervoznog muža i uplakane djece, i vi poželjele svoj sladunjavi naslov? No pri tome ste vjerojatno zaboravile da svaka bajka završava strasnim poljupcem uz riječi „I živjeli su dugo i……“. I to je dio gdje završava bajka, a počinje – najčešće drama.

A drama, vjerujte mi, nisu pošteđene upravo žene „kolekcionarke ljubavnih naslova“, jer javni izljevi ljubavi, osim što izdavačima podižu tiražu, najčešće su javna okajavanja grijeha, odnosno rezultat kratkotrajne grižnje savjesti.

KRALJ SVIH PRELJUBNIKA

Da je grižnja savjesti u poznatih preljubnika kratkog vijeka svjedoči i njezin primjer. Ona je supruga poznatog glazbenika koji ne propušta priliku javno je nahvaliti. Tepa joj pred javnošću kao iznimno talentiranoj, razumnoj, osjećajnoj supruzi i majci, svojoj vječnoj inspiraciji. No usprkos svim njezinim kvalitetama neprestano je vara, uglavnom sa ženama bez nabrojanih osobina. Teško je povjerovati da ONA to ne zna jer o njima kuloari odavna ne šuškaju već bruje. Zašto mu oprašta? Teško je odgonetnuti; možda joj je unatoč svemu još uvijek stalo, možda ne želi izgubiti lifestyle koji joj pruža, a možda ga jednostavno više ne voli pa je njegove izvanbračne avanture više ne čine nesretnom ženom.

Prije 15-ak godina doručkovala sam u luksuznoj sali jednog hotela na obali u kojem se odvijalo prestižno glazbeno natjecanje. Spomenuti zavodnik sjedio je tek nekoliko stolova dalje. Bio je u društvu mlađahne pjevačice kojoj su predviđali blistavu karijeru. Gutala ga je pogledom dok je prepotentno pušila cigaretu utaknutu u dugački cigaršpic. Kretnjama je prisutnima davala do znanja kako je ON njezina lovina. Samo njezina. Seksualna energija između njih dvoje doslovno se mogla opipati; stoga ne vjerujem da je nije namirisala i njegova ZAKONITA koja je s njihovim djetetom sjedila u kutu restorana.

Glazbenik i pjevačica u usponu svoju su vezu nastavili i idućih nekoliko godina. Nisu se čak ni skrivali jer su nježnosti nerijetko razmjenjivali i u klubovima u koje su zalazili i pred poznanicima koji su im se iza leđa zgražavali. No naravno ZAKONITU nikad nije ostavio već je sačekao da mu u život ušeta neka nova ljepotica koju će imati pod svojom zaštitom. Kroz njegovu su postelju, kažu dobro upućeni, prošle mnoge. Našla se tu i jedna tamnokosa dama zbog koje je bio nokautiran. Ne od ljubavi, već doslovno. Nokautirao ga je suprug tamnokose ljepotice. Njegovi sugrađani tvrde da je glazbena zvijezda „popila“ dobre batine. Od tada više ne petlja s udanima, ali na slobodne je još uvijek slab.

Ne znam je li njegova ZAKONITA prepoznala njegovu najnoviju aferu, ali sa sigurnošću znam da ju je upoznala. ON se potrudio novo švrljanje pred javnošću i ZAKONITOM predstaviti kao poslovnu suradnju. Kakvu? E to vam ne mogu odati; ali ona će vjerojatno trajati dok u njegov život ne ušeta neka nova dugonoga ljepotica. U međuvremenu, ZAKONITA će sigurno dobiti još pokoji ljubavni naslov u šarenom ženskom magazinu.

DOMAĆI REKORDER NA JEDNU NOĆ

Muškarac iz prve priče na estradi zasigurno nije izuzetak, radije bih rekla uopćeno pravilo. Rekord u broju osvojenih žena drži njegov stariji kolega. PRIMJER 2. unazad nekoliko godina živi mirnim, gotovo povučenim životom. Naravno i njegova je žena sakupila kolekciju ljubavnih naslova; većina ih je nastala u vrijeme njegove najveće popularnosti. POVUČENI, kako ćemo ga zvati, nikada nije bio ljepotan, ali imao je ono nešto čime je privlačio žene. Šarm, popularnost, moć? – tko će ga znati. Njegov bivši menadžer tvrdi kako je u jednoj noći; prije i poslije koncerta znao obljubiti više žena. Čovjek se kune da su djevojke i žene stajale u redu ispred njegove garderobe ne bi li dobile svoju dozu kratkotrajne strasti. Bile su to jednonoćne kombinacije; ništa trajnije nije ga zanimalo. Njegov je libido godinama bio neutaživ. Sad kad se „ispuhao“ slobodno vrijeme najčešće provodi baveći se sportom, ali i u dugim šetnjama sa suprugom. Kolekcionarkom ljubavnih naslova koja ga je godinama strpljivo čekala.

VRUĆE IGRE U BACKSTAGEU

A zakulisje, odnosno popularni backstage, često je mjesto vrućih igrica ne samo domaćih estradnjaka. Nedavno je u njemu na djelu uhvaćena i jedna regionalna zvijezda. Popularnom pjevaču tek se osušila tinta na dokumentu o sklapanju braka. Budući da je izvođač turbo folk pjesmuljaka, očito se pronašao u naslovu jedne takve „uspješnice“ : „Oženjen sam, kao momak živim!“. S prstima u pekmezu ili nečem drugom uhvatila ga je PR menadžerica kluba u kojem je nastupao. Žena mu je tijekom pauze poželjela donijeti piće. Pogriješila je ne pokucavši na vrata prostorije u kojoj je odmarao. Možete zamisliti izraz njezinog lica kad ga je uhvatila spuštenih hlača u društvu obožavateljice koja je do prije 15 minuta skakutala u prvom redu do pozornice. PR-ica se zacrvenjela i zanijemila od nelagodne, dok ju je on tek značajno pogledao ne skidajući pobjedonosni smiješak s usana. Dovršivši „posao“ izašao je iz prostorije i potražio menadžericu, naime sad je uistinu bio žedan. Nije joj rekao ni riječ, znao je da nema potrebe jer njezin je posao prije svega; diskrecija. Ah da, njegova supruga zacijelo je te večeri zaradila još jedan ljubavni naslov. Tako će ga savjest, ako je ima, makar manje peći, a njime će začepiti usta i mogućim svjedocima.

Razna se čuda događaju u tim sobicama za odmor. Nekad u njih ulaze nepoznate obožavateljice, a nekad su to djevojke „na poziv“. Mnogi estradnjaci u svojim telefonima čuvaju brojeve djevojaka na zabavu uvijek spremih. A takvih ima u svakom gradu. Prijatelj mi je povjerio događaj iz backstagea jednog zagrebačkog kluba kojem je sam svjedočio. Netom prije koncerta jedne omiljene srbijanske zvijezde u zakulisju se družilo u najmanju ruku živopisno društvo. Pjevača masne kose, zaraslog u neurednu bradu čuvalo je osobno osiguranje. Dečki obrijanih glava, napetih mišića i tijela ukrašenih tetovažama. Dok su se zabavljali pod utjecajem svega i svačega do sobice su dopirali frenetični krici uzbuđenih obožavateljica koje su čekale početak koncerta. Da vam pamet stane, jer da lika sretnem u mraku naježila bih se od straha. Zvijezda večeri s nastupom je kasnio dobrih sat vremena kad je u sobu ušetala visoka djevojka naglašenog poprsja. Društvo ju je srdačno pozdravilo što je ukazivalo na to da se znaju od ranije. Zagrepčanka napučenih usana sjela je MASNOM u krilo i obavila mu ruke oko vrata. Nedugo potom počeli su se ljubiti. OK, kaže moj frend, ništa čudno jer nagledao se dosad sličnih situacija. No iznenađenje je nastalo u trenutku kad je NAPUĆENA francuske poljupce počela izmjenjivati i s ostatkom društva. Tetovirani tjelohranitelji štipali su je za stražnjicu i ruke joj uvlačili ispod ultra kratke suknjice. Odano društvo nema što – prijatelji dijele sve. Za to vrijeme supruga još jedne bračno posrnule zvijezde vjerojatno je brinula o njihovoj djeci i zabrinuto čekala povratak svog muža. Na dalekim putovanjima u sitne noćne sate svašta se može dogoditi; nedajbože drumskih razbojnika ili kvara na automobilu. I tako je još jedna žena još jednog poznatog pjevača zavrijedila još jedan ljubavni naslov u još jednom ženskom časopisu.

No nemojmo se zavaravati, preljubi nisu ekskluziva estradnjaka, ne odolijevaju joj sportski, intelektualni, a ni politički krugovi. U posljednje vrijeme sportaši često koriste priliku svojim suprugama javno izjaviti ljubav. No kako im u tiskovinama najčešće pripadaju sportske stranice to čine putem društvenih mreža. U povjerenju sportaši posebice nogometaši slabi su na starlete. Jedan je nedavno dobro ugrozio bračno gnijezdo nakon što je starleta u TV-prijenosu jednog realitya iznijela sve detalje njihovog ljubavničkog odnosa. Jedan njegov kolega posebno je prpošan. Njemu su srcu drage dame s naslovnica pa tako o njegovoj aferi s jednom voditeljicom bruji država, dok je „šaranje“ s pjevačicom koju je opsjedao prošlo gotovo nezamijećeno. A o navodnoj aferi sa zgodnom novinarkom šuškaju tek rijetki.

Epilog:

Ova lista je vrlo dugačka, i nema smisla više nabrajati. Sve su priče manje-više slične i jednako tužne barem ako se pitaju žene. Zato kad idući put duboko uzdahnete žaleći što nemate svoj ljubavni naslov sjetite se ove kolumne i poljubite svog nervoznog muža koji vam se po cijele dane smuca po kući i zbog toga vam neopisivo ide na živce.

Ova kolumna je fikcija autora i svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama je slučajna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene