TOP 10

''Uzeo je kroasan sa stola, stavio ga na uho i rekao: Helou''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svojoj drugoj kolumni Ivana Nanut progovara o neočekivanim trenucima koje je doživjela tijekom intervjua koje je odradila sa velikim holivudskim zvijezdama.

Intervjui s holivudskim zvijezdama najčešće se odvijaju u sobama skupocjenih hotela poput Four Seasons u L.A.-u ili Corinthia Hotel u Londonu. Atmosfera je najčešće uštogljena, nepotrebno preozbiljna. Rijetko su zvijezde opuštene u tim situacijama, želeći ostaviti dojam ozbiljnog shvaćanja svog posla. A i sve im to lagano ide na živce, jer ipak, kome se cijeli dan da davati intervjue, radije bi bili negdje drugdje. No, tu I tamo i oni se opuste kao da su kod kuće i onda se dogode ti slatki mali trenuci za pamćenje...

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 ''Ako imate one dane...'' Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

10. Billy Bob Thornton

Samo Billyju može poći za rukom da tijekom intervjua sjedi u crnom odijelu i bijelim sportskim čarapama. Čak mu i ne zamjeram sto me pri ulasku u sobu odmjerio, onako zdravo seljački, od glave do pete, i to nekoliko puta. Thornton je jedan od onih glumaca koji je cool i kada nije cool.

9. Jodie Foster i Tobey Maguire‎

Jodie Foster je jedina osoba u mojoj karijeri koja je za vrijeme intervjua sjedila u bijelim hotelskim šlapicama. Da, onim najobičnijim za jednokratnu uporabu. Čim sam to vidjela, znala sam da će razgovor krenuti u odličnom smjeru. I nisam se prevarila. Volim kad je atmosfera domaćinska.  Tobey je uspio nadmašiti i Jodie i Billyja. Tijekom intervjua u Tokiju sjedio je u hotelskoj sobi bos, u čarapama. Koje, ajde, nisu imale rupu. Na pitanje "Zašto je bos?", odgovorio je kako se nalazimo u sobi uređenoj u japanskom stilu, pa se eto prilagodio feng shuiju.



8. Sir Ben Kingsley

Uz sav silni stres prije početka intervjua, jer nikada ne znate u kakvom ćete raspoloženju uhvatiti neku zvijezdu, tu su i njihovi nabrijani agenti koji se brinu da zvijezdama ništa ne usfali, da nisu žedni, gladni ili da ih netko od nas novinara ne uzruja bespotrebno. Čest je slučaj da vas prije ulaska na intervju njihov agent upozori da recimo Bena Kinglseyja obavezno oslovljavate sa Sir. Sve sto možete odgovoriti jest: "Sure, no problem". I onda uđete unutra i kažete: "So, Sir Ben...". Malo glup osjećaj, al ajde... Titule su titule.‎

 

7. Kristen Stewart

Stewart sam intervjuirala u vrijeme njezine najveće slave, prilikom promocije "Sumraka". Poznato je kako ju je slava, poput većine mladih glumaca, uhvatila nespremnu. Teško se nosila s paparazzima, obožavateljima i ostalim zaluđenicima njezinim likom Belle. I ona i Robert Pattinson jedno vrijeme nisu ni izlazili iz kuće. Baš zato, prije početka intervjua, pitala sam je kako je, je li joj ovo sve naporno, da je neću pitati teška pitanja i da ćemo brzo završiti. Bila je draga i intervju je prošao prilično solidno. No, čim smo završili, njezin agent me pozvao sa strane i rekao da tako više nikad ne razgovaram s njom jer je ona depresivna, pa je trebam dizati, ne spuštati. I da me mole da se suzdržim od svojih komentara tijekom sljedećih intervjua s glumcima "Sumraka". No comment.

 

6. Nick Cave

Toliku nervozu zbog čekanja kave u životu nisam doživjela. Naime, prije nego smo započeli intervju Nick je zatražio agenta da mu donese kavu. Intervju je počeo, no Nick baš nije bio "unutra" jer se stalno navirivao kad će ta kava! Ubrzo je stigla najveća časa iz Starbucksa, ali bez dovoljno šećera, pa je Nick preusmjerio fokus na šećer. Bili smo već u petoj, šestoj minuti intervjua, a njegova kava još uvijek nije bila onakva kakvu je on očito voli, extra slatka. Nakon dodatne doze šećera, shvatio je kako je kava malo hladnjikava pa je ostatak intervjua negodovao oko toga. Konačno sam upoznala muškarca s kojim oko kave nema zaj... Respect!

5. Philip Seymour Hoffman

Ulazeći u sobu gdje je sjedio ON, glavom i bradom, nisam odmah primijetila kakva se gozba sprema. Već za vrijeme mog prvog pitanja zagrizao je kroasan, te se odmah ispričao kako se na doručku nije najeo pa eto, sad nadoknađuje. To koliko je on priznao, to kako su mrvice padale po njemu, on ih otresao, ali bezuspješno pa se podsmjehivao sam sebi... Preslatko!

4. Jennifer Aniston

Kad se pripremaš za intervju, ako imalo držiš do sebe i svoje profesije, kamoli tek sugovornika, proučiš sve ikad objavljeno o osobi koju ćeš intervjuirati. I onda si lijepo napišeš pitanja koja čitaš za vrijeme intervjua. Jer, tko ce to učiti napamet. No, ne i u slučaju Jen. Naime, ona ne voli da čitate pitanja s papira, ona preferira kontakt oči u oči. "No paper for you!", rekao bi paper Nazi.



3. Karl Lagerfeld

Trebao je to biti jedan sasvim ugodan razgovor. No kada je krenuo odgovarati na moje prvo pitanje, lagano sam krenula uzmicati. Za razgovor s Karlom potreban vam je kišobran. Pogotovo ako ste u stajaćoj kombinaciji, na udaljenosti od svega nekoliko centimetara. To koliko taj čovjek pljuje dok priča, to svijet nije vidio. Koliko je strastven u razgovoru, toliku količinu sline ispljunut će prema vama. Nema veze, oprošteno na licu mjesta! Ipak je to sveta slina...

2. Quentin Tarantino

Iskrenost je uvijek na cijeni, pogotovo kad dolazi iz usta jednog od najboljih holivudskih redatelja. Tijekom intervjua, pričajući sve u šesnaest bez točke i zareza, Tarantino mi je mrtvo hladno ispalio, ničim izazvan: "Fenomenalna ti je haljina! Ali, cipele ti uopće ne pašu na nju". Kad ti to kaže jedan takav vizualan tip, možeš se samo složiti s njim. Nazovimo to polukomplimentom.

1. Charlie Sheen

Sjednemo mi za stol na plaži ispred hotela Carlton u Cannesu. Sunce sija, more se mreška, oko nas lete galebovi. Idila. Intervju počinje. Nekome u blizini zazvoni mobitel, a Charlie uzme kroasan sa stola, stavi ga na uho i kaže: "Helou?".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene