PAPRENO S DAVOROM GARIĆEM

EGZIBIOCIONIST I VOAJER 'Šuputica je pokraj mene časna sestra'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davor Garić ovog je puta progovorio o voajerima i egzibicionostima. Jeste li jedno od toga? Ili možda oboje?

Priznajte, gdje se nalazite? Jeste li egzibicionist ili voajer? Skidate li se ili gledate?

Pogledaj i ovo showbuzz Dame to znaju POKAZALA JE GUZU Isprovociraj pa vladaj!

Šuputica je pokraj mene časna sestra

Objavim tako nekidan svoju polugolu fotografiju na Instagramu i stiže komentar moje drage prijateljice Maje Šuput. 'Ja ću te odfollowat, majke mi! Dosta mi je te golotinje! Samo mene prozivaju da sam gola, a za tebe sam časna sestra!' Onda ja, fin i pristojan, kakav jesam, malo scrollam po svojem profilu i, vidi vraga, na svakoj sam drugoj fotografiji bez majice, a najčešće sam samo u gaćama. Na nekim fotografijama, doduše, i bez gaća. Zapitah se: 'Jesam li ja to egzibicionist, a da toga nisam ni svjestan?!' Ako pitate dežurne moraliste, ne da sam egzibicionist, ja sam dekadentni, razvratni egomanijak koji u životu ništa drugo nema za pokazati osim svoje golotinje. A ja im kažem da istina i nije daleko od toga. Samo ta priča iz moje perspektive ima predznak plus, a iz njihove debeli minus.

Skidam se, dakle, postojim

Odavno sam zavolio svoje tijelo i to je najvrjedniji instrument koji ću ikad posjedovati, zato ga i toliko volim. Trebao/la bi i ti, ako još nisi. A kako zavoljeti svoje tijelo, ako ti se gadi? Učini nešto, pokreni se i zavoljet ćeš ga. Oni okorjeli dežurni moralisti sad već govore: 'Dobro, voliš svoje tijelo, ali to ne znači da se neprestano moraš fotografirati i javno pokazivati!' 'Pa moram, mogu i hoću!' Ne zato što sam hibrid egzibicionista i egomanijaka nego zato što su ti dežurni prigovaratelji u debeloj manjini, a broj onih koji su motivaciju i želju za radom u sebi pronašli upravo na mojim fotografijama nemjerljivo je veći.

Voajeri i egzibicionisti napadaju

Društvene su mreže voajerima i egibicionistima pružile neviđene razmjere uživanja u svojim malim skrivenim strastima. Ali, sve je to danas postalo nekako normalno. Uostalom, koga više briga pali li se netko na razgolićivanje ili gledanje golotinje. Problem nastaje u činjenici da su najčešće razgolićeni napucani muškarci i isklesane žene pa im se automatski pripisuje da su 'umišljeni egomanijak' i 'droca koja samo zna stavit' duckface i izbacit' sise i dupe'. One s viškom ili manjkom kilograma, kojima ne pada napamet objaviti polugolu fotografiju, časte s 'Vidi je, baš je uzorna djevojka, prava dama.', a njemu kažu: 'Tako je, pokaži ti njima da je mozak važniji od svih mišića zajedno.' Istina je daleko i od jednog i drugog. Kad nama Balkancima postane jasno da vanjština nema nikakve veze s inteligencijom i stupnjem evolucije moralnih i društvenih osobina, ljudski rod već će odavno živjeti na Marsu ili nekom drugom planetu pa ćemo imati, nadam se, važnijih problema u životu od toga tko je pokazao dupe, a tko sisu.

Ostale kolumne Davora Garića pročitajte OVDJE.

 

 

Makin' some memories at Ipanema beach, Rio de Janeiro... I Brasil #enjoyingrio #riodejaneiro #funtimes #alexandercobbunderwear

A photo posted by Garinho (@davorgaric) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene