Kolumna Davora Garića

James Bond ili zapuštena svinja - Kako stari vaš muškarac?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davor Garić ovog se tjedna osvrnuo na starenje. Zapuštena svinja ili James Bond? Kako stari vaš muškarac?

Stare li današnji muškarci više u stilu Jamesa Bonda ili u stilu zapuštene svinje? Ako muškarac igra na kartu poželjne vanjštine, potrudit će se ostarjeti u stilu Georgea Clooneyja, a ako su muškarčevi aduti šarm, duhovitost ili izdašan bankovni račun, onda može ostarjeti i u stilu zapuštene svinje, ako to hoće!

Pogledaj i ovo showbuzz Dame to znaju POKAZALA JE GUZU Isprovociraj pa vladaj!

Dilf

Objavim ja nekidan neku 'polurazodjevenu' fotku s treninga na Instagramu, znojan i dobro prokrvljenih mišića od napornog treninga, čak sam se potrudio i napisao neki motivacijski tekst ispod fotografije da malo potaknem i druge na zdrav način života.
Među komentarima su se našle i dvije jedva punoljetne djevojke koje su međusobno jedna drugoj sugerirale da je tip sa slike 'baš dobar DILF (Daddy i'd like to f**k), kojeg bi rado ugostile u svojoj spavaćoj sobi'.

Ja sam se na trenutak čak malo i šokirao jer su one to tako ležerno i neopterećeno napisale javno pa nisam bio siguran jesam li više zatečen njihovom izravnošću ili time da sam ja nekom ''daddy''! Pa tek mi je 35!

Da, bio je to gorko-slatki trenutak kad sam shvatio da sam zaista 'ostario'. Gorak jer postaneš svjestan da si zakoračio u drugu polovicu svojeg života, a sladak jer je i nekom jedan tako sredovječni tip poželjan materijal za odvesti u krevet i potrošiti.
Dobro, možda nije neki kompliment to što te netko želi potrošiti, ali svakako uljepšava činjenicu da su godine proletjele.

Mi muškarci smo kao vino

Nadam se da nisam jedini koji se tješi da sam kao vino, što stariji to bolji. Ali mi muškarci nekako imamo više sreće s tim godinama i starenjem. Trudimo se sve manje, a ženama izgledamo sve bolje. One vole kad se vide bore, to im je znak da je muškarac prošao 'sito i rešeto', vole sijede, to im je nekako sexy, a sijeda brada može proći pod poželjno, čak i proćelava glava. One sve to doživljavaju kao da je u pitanju muškarac koji zna što hoće i kako do toga doći, koji nije dječak, već muškarac, koji zna što hoće, i, možda najvažnije, koji im može biti oslonac u životu. A, zapravo, sve što je taj muškarac učinio jest - ostario. Ili je na dobrom putu da ostari.

Svi bi htjeli biti George Clooney

Ipak, da biste ostarjeli poput Georgea Clooneyja i takve gospode potrebno je malo više od toga da pustite godinama da nemilosrdno demoliraju vaše lice i tijelo. Nisu oni samo tako u 50-ima i 60-ima poželjni primjerci muškog roda. Radio je na njima cijeli tim stručnjaka kako bi izgledali poželjno. No ne može se poreći da imaju takta i tog nekog životnog iskustva, pomoću kojeg zavode, šarmiraju i plijene pozornost i u godinama kada je većina već spremna za otpis.

Zapuštena svinja ili James Bond

Izgled je u zrelim godinama važna stavka u životu, reći će mnogi, no nije presudna. Bez obzira na to pretvara li se s godinama muškarac u hollywoodskog glumca ili običnu zapuštenu svinju, važno je da se iznutra pretvara u Jamesa Bonda. Da zna znanje, da je gospodin, da svoju bolju polovicu drži kao kap vode na dlanu, da je šarmantan i duhovit, da zna zasukati rukave i odraditi težak fizički rad, ali i biti romantičan, nježan i suosjećajan. E, ako netko poznaje jednog takvog, nek' mi javi što prije da napravim intervju s njim pa da nam napokon otkrije kako je uspio i u čemu je tajna.

Ostale kolumne Davora Garića pročitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene