Dame to znaju

POKAZALA JE GUZU Isprovociraj pa vladaj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davor Garić ovaj se tjedan osvrnuo na žensku pozadinu. Evo zašto.

GUZA NAŠA SVAGDAŠNJA
Mislili ste da se svijet okreće oko sunca?! Phahaha...nasmijaše se grohotom domaće poznate dame! Naime, one vrlo dobro znaju da se svijet okreće oko golišave utegnute ženske guze! Naime, showbizz statistike pokazuju da nema sigurnijeg načina da se brzinom svjetlosti dospije u medije nego da se pokaže samo dio ili, još bolje, guzu u cjelosti. Pa tako svaki dan dobijemo na uvid barem jednu žensku celebrity guzu i to lajkamo! Zato donosimo 6 domaćih celebrity guza koje su se trajno urezale u pamćenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Kolumna Davora Garića Homoseksualci vladaju korporacijama, a spornoseksualci su opsjednuti seksom

GUZA LANE JURČEVIĆ
Kao prvo, priznajte da vas je već sam podnaslov privukao da počnete čitati ovaj tekst a kao drugo, sve što ima veze s guzom Lane Jurčević ne može biti loše, zar ne?! Zna to vrlo dobro i sama Lana pa je sasvim ''nehotično'' snimilia svoju glatku utegnutu golišavu guzu dok je kozmetičarka u bjuti-salonu nekakvim aparatom šjalfala po njezinoj zanosnoj pozadini kako bi je učinila još zanosnijom. Kad je već, kako kaže, nehotice snimila svoju rit pa zašto to ne podijeliti s ostatkom svijeta na snapchatu i instagramu, ma može i na fejs. Tu jedinstvenu priliku zaviriti u taj skriveni kutak rijetko je tko od nas običnih smrtnika propustio s obzirom na to da se Lanin videouradak šerao, lajkao i klikao nemilice na apsolutno svim portalima u državi i šire.

GUZA NIKOLINE PIŠEK
Nikolina Pišek odavno je svladala lekciju ''Isprovociraj pa vladaj!''. Ovaj put nas je počastila detaljnim uvidom u svoju stražnjicu. Nikolina je u opis slike, za svaki slučaj, da nitko ne bi pomislio kako je namjerno htjela guzu gurnuti u prvi plan, stavila info da se ''rehabilitira na plaži'' pa je razgolićenost u bikiniju opravdana. Draga Nikolina, ne trebaš se opravdavati. Zasipaj nas potpuno bezrazložnim fotografijama svoje savršeno putene stražnjice i kad treba i kad ne treba. Nećemo se buniti ako dodaš popratni audio zapis u kojem svojim senzualnim glasom nešto govoriš. Bilo što.

GUZA MAJE ŠUPUT
E ova se guza može proučavati uzduž i poprijeko. Na pijesku, na balkonu, u Dubaiju, na Ibizzi, na red carpetu, u gymu, na plaži, na jahti ili meni osobno najdraže, u bazenu nekog luksuznog hotela u kojem je Maja odsjela i postala morska tigrica. Naime, Maja je aspolutna kraljica stavljanja guze u prvi plan na svojim instagram fotografijama i mi joj ovim putem zahvaljujemo na tomu. Guza Maje Šuput nije tu titulu zaslužila samo tako. Proliveno je tu mnogo znoja. Gluteus maximus, minimus i sve ostale guzne mišiće redovito zataže i napreže u teretani i nek' svijet to vidi i zna!

GUZA LIDIJE BAČIĆ
E ovo je guza nad guzama! Reklo bi se da guza Lidije Bačić mora imati vlastite osobne dokumente jer je priča za sebe. Dugo je Lidija skrivala svoj najjači adut u pripijenim trapericama i ultra kratkim mini suknjicama. No sada je odlučila na stol bacit svoje najjače karte. Uskočila je u metalni bikini i svojim kolegicama dala do znanja tko je tu glavni. Budimo realni, nisam još sreo nekog tko je rekao da mu je Lidija ''loša riba''. Posjeduje opremu s kojom razoruža i najtvrdokornijeg tradicionalista. Reklo bi se da tom guzom može razbiti i najtvrđi orah. Figurativno govoreći, je li!

GUZA SEVERINE KOJIĆ
Guza glazbene šefice na Balkanu umaljana u sitni fini srebrnkasti pijesak Maldiva ili neke, jednako očaravajuće, egzotične destinacije, središnji je dio radnje maštarija brojnih tinejdžera, muškaraca u ozbiljnim godinama i svih onih između. No budimo realni, kad je Severina u pitanju, tu je svaki komentar suvišan pa vas jednostavno ostavljam u tom maštanju.

GUZA NIVES CELZIJUS
Nives vrlo dobro zna da je njezin najjači adut smješten u prednjem gornjem a ne stražnjem donjem dijelu. No mnogi bi rekli da je potpuno neopravdano zapostavila čari svoje bujne pozadine. Kaže da voli papati pa se katkad malčice zapusti. No Nives, ne brini, znanstvena istraživanja pokazuju da je ipak bolje da ljulja nego da žulja. Raskošnu mediteransku ljepotu sa stražnje strane Nives je ovjekovječila, sasvim slučajno, dok je čeznutljivo zagledana u daljinu prekopavala po riznici svojih osjećaja. A mi eto, samo gledamo u njezinu guzu i nije nas sram.

ZGUZA DO SUZA (RADOSNICA)
No ovih 5 dama osim spektakularnih guza koje rasplamsavaju maštu krasi još jedna zajednička karakteristika. Naime, što god mislili o njihovim pjesmama, medijskim istupima, prošlosti ili budućnosti, jedno je sigurno - ove su dame vrhunske radnice i profesionalke u svojim poslovima. One su mudre i ambiciozne poslovne žene. Neke su i brižne majke te supruge. Divim se ženama koje uz sav stres i obveze koje donosi njihov specifičan posao i obiteljske obveze uspijevaju biti ovako zanosne i izgledati besprijekorno. Dame, moj naklon. To ne znači da nas više ne morate častiti fotografijama i videima na kojima je, slučajno ili namjerno, u prvom planu guza. Naprotiv, željno iščekujemo nove poglede na taj svijet od iza!

Pročitajte i priču - što poznati rade kada prekinu vezu.

Pročitajte i prvu kolumnu Davora Garića.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene