ležernO IZDANJE

Kolinda Grabar-Kitarović u kožnjaku i leopard uzorku: Opušteno izdanje u kakvom ju rijetko viđamo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na koncertu klape Intrade zasjala je punim sjajem.

PredsjednicaKolinda Grabar-Kitarović poznata je po svojoj ljubavi prema pjevanju i glazbi, pa je tako jednu od svojih slobodnih večeri odlučila provesti na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Vjerna obožavateljica Kolinda tako je koncert pratila iz prvog reda, a izdanje u kojem se pojavila privuklo je pažnju svih prisutnih. Naime, uskočila je u kožnu jaknicu i lepršavu bluzicu leopard uzorka te traperice, pa bismo mogli zaključiti kako je ovo najopuštenije izdanje u kojem smo je dosad imali prilike vidjeti. 

Na licu predsjednice cijelo je vrijeme bio širok osmijeh, a tu i tamo bi oduševljeno zapljeskala na melodije najpoznatije klape u Hrvata. Sudeći po fotografijama, u ugodnom društvu ministra Marka Pavića i producenta Zvonimira Sunara, naša se predsjednica jako dobro provela. 

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da Kolindu Grabar-Kitarović vidimo na tribinama koncerata. U listopadu je takodošla na koncert Prljavog kazališta u sličnom opuštenom izdanju, no tamnijih nijansi. 

Inače je naša predsjednica velika obožavateljica klape Intrade, a to je pokazala i u SAD-u kada je zapjevala iz sveg glasa njihovu pjesmu "Croatio, iz duše te ljubim"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Getty Images) +2 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 8 Celebrity Latino ljepotica nevina pogleda prošetala u haljinici koja samo što joj nije otkrila gaćice

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene