Omiljena lokacija

Dobro raspoložena i sređena Kolinda objavila video za Novu godinu, otkrila gdje je i kako provela najluđu noć u godini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je Novu godinu na profilu na Instagramu gdje je objavila prigodni video.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarević je putem društvenih mreža čestitala svima Novu godinu i objavila video iz jedne od najomiljenijih zagrebačkih destinacija ovih dana.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Kolinda je čestitku snimila u Oktogonu ispred božićnog drvca ukrašenog plišanim medvjedićima koji je bio jedna od najfotografiranijih blagdanskih atrakcija ove godine.

Sretna Nova godina svima iz Zagreba, iz Hrvatske", poručila je svima na hrvatskom i engleskom jeziku u videu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Kolinda je za tu priliku odabrala elegantni kaput s pojasom koji je naglasio njezin vitak struk, a kombinaciju je upotpunila trendi torbom.

Bivša je predsjednica ovih dana bila glavna tema domaćih medija nakon što je na Badnjak prošetala u društvu mladog dekana poslovne škole u kojoj je radila kao savjetnica, a na račun svoje nikad vitkije figure dobila je brojne komplimente. Kada je objavila fotku na kojoj pozira u kožnoj jakni u sklopu kampanje Svjetske zdravstvene organizacije pratitelji su joj pisali da je najljepša žena na svijetu te da prekrasno izgleda.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Celebrity Šuškalo se da je Novak Đoković zbog nje ostavio suprugu, a regionalna zvijezda je sada konačno o svemu progovorila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene