preminuo u 46. godini

Glazbenik čija je smrt zavila regiju u crno dugo se mučio, njegov kolega sve ispričao: "Kašljao je, ali nije htio doktoru"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bubnjar Amadeus benda Bojan Zlatanović preminuo je u 46. godini, a Aleksandar Stanimirović ispričao je za srpske medije kako je posljednjih desetak dana glazbenik bio na respiratoru.

Bubnjar popularnog srpskog glazbenog sastava Amadeus bend Bojan Zlatanović preminuo je u 46. godini, a brojne kolege i prijatelji u šoku su primili tu vijest. Aleksandar Stanimirović iz benda shrvan je zbog njegove prerane smrti, a za srpski Kurir ispričao je kako je Zlatanović posljednjih desetak dana bio na respiratoru te prije toga i na neinvazivnoj terapiji kisikom.

Zahvalio je osoblju i direktoru bolnice, za koje kaže kako su dali sve od sebe da ga spase. "Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti živjeti s nama kroz Amadeus bend", rekao je. Stanimirović je istaknuo i kako Zlatanović nije na vrijeme potražio pomoć.

"Bijesan sam i ljut, a ne znam koga da krivim. Kašljao je dugo, ali nije želio ići liječniku. Sam je, na svoju ruku, pio lijekove kod kuće. Rekao sam mu da ode na pregled, da se ne šali, ali on to nije shvaćao ozbiljno, kao što je sve u životu shvaćao olako i kroz šalu. Bio je najbolji i najduhovitiji čovjek koga sam poznavao. Volio je sve ljude i njega su svi voljeli. Kada je konačno odlučio javiti se liječniku, nije bilo mjesta u beogradskim bolnicama pa su ga smjestili u Požarevac. Tamo je proveo neko vrijeme, ali nakon što se situacija pogoršala, prebacili su ga u Beograd u bolnicu. Temperatura je rasla, sve je teže disao", rekao je Stanimirović kroz suze.

Kolege iz Amadeus benda od svojeg su se bubnjara oprostili i na službenom profilu na Instagramu.

"Ne mogu vjerovati da ovo pišem. Zašto si, Bože, uzeo ovako divnog čovjeka? Tokane, ti ćeš zauvijek ostati u našim srcima upamćen, ti ćeš za nas zauvijek ostati najbolji bubnjar. Počivaj u miru i nek' te anđeli čuvaju", piše u opisu fotografije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene