Pretužno!

Kao da su slutili tragediju: Dogovor Kobea Bryanta i supruge iz prošlosti doista slama srce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne prestaje se pričati o strašnoj tragediji u kojoj je život izgubila NBA legenda Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Kobe Bryant život je izgubio prošlu nedjelju u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, kao i svi ostali putnici, među kojima je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Pogledaj i ovo showbuzz Shrvana obitelj Vanessa Bryant oglasila se prvi put nakon gubitka kćeri i supruga, njezine riječi teško je čitati

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vanessu te njihove tri kćeri od 17, 3 i godinu dana, a nitko ne može niti zamisliti kroz što one prolaze, zajedno s ostatkom obitelji.

"Jako sam uzbuđena vidjeti kakve planove Bog ima za našu obitelj sada kada se jedno poglavlje zatvara, a drugo otvara", rekla je Vanessa još 2015. godine kada se njezin suprug od 20 godina umirovio, a riječi su to koje danas slamaju srca diljem svijeta.

Također, srce slama i dogovor supružnika iz prošlosti koji je podrazumijevao da nikada neće zajedno letjeti kako u slučaju tragedije njihova djeca ne bi ostala bez oba roditelja.

To je za časopis People otkrio izvor blizak paru, a takav dogovor potvrda je slutnji slavnih supružnika kako bi se jednog dana mogla dogoditi takva tragedija.

Kobe je jednom prilikom otkrio kako je helikopter nabavio kako bi imao više vremena za obitelj te ne bi gubio vrijeme u gužvama, a navodno je uvijek letio s Arom Zobayanom, pilotom koji je također izgubio život u stravičnoj nesreći.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) +2 Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Celebrity Njegova mama nije odobravala djevojke prije nje, no ona je sve opčinila: Slavni par vjenčao se u tajnosti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene