SAMO UŽA OBITELJ

Tragično preminuli Bryant i kći pokopani na privatnom pogrebu, košarkašu će počast odati i bivša momčad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kobe Bryant i Gianna poginuli su prije dva tjedna, a na pogrebu u Kaliforniji bila je samo uža obitelj i fotografi nisu bili prisutni.

Košarkaš Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kći Gianna pokopani su u petak, dva tjedna nakon što su poginuli u padu helikoptera u gradu Calabasasu. Pogreb je bio privatan, za užu obitelj, u Memorijalnom parku Pacific View u Kaliforniji, a fotografi nisu bili prisutni.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Informacije o pokopu Kobea i kćeri otkrivene su preko certifikata o smrti koje je izdao Odjel za javno zdravstvo u Kaliforniji.

Uz košarkaša i njegovu kćer poginulo je još sedmero ljudi, a među njima su bili i bejzbolski trener John Altobelli, njegova supruga i kći Alyssa. Za Altobellija i njegovu obitelj u ponedjeljak je održana svečanost na stadionu u kalifornijskom Anaheimu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2, #24, #20 years as a Laker and the amount of years Kob and I were together ❤️❤️💜💛

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Obitelj, prijatelji i obožavatelji Bryantu će odati počast 24. veljače u sportskoj dvorani Staples Center u Los Angelesu. Taj je datum odabran zbog broja 24, koji je Kobe nosio u momčadi Lakersa.

Supruga pokojnog košarkaša Vanessa Bryant (37) samo se nekoliko puta pojavila u javnosti nakon njegove smrti, a na Instagramu je rekla kako je tužna i ljuta zbog gubitka muža i kćeri.

"Moj mozak odbija prihvatiti da ih više nema. Ne mogu to procesuirati", napisala je Vanessa.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene