istina ili?

Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry optuživali su kraljevsku obitelj za ružno ponašanje prema njima, prvenstveno njoj, no sada bi trebala izaći knjiga koja daje viđenje situacije iz druge perspektive.

Meghan Markle i princ Harry mogli bi se uskoro suočiti s novim problemima zbog knjige "Borba braće" Roberta Laceyja u kojoj otkriva dosad nepoznate detalje, piše Daily Mail

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Naime, Lacey tvrdi da je Meghan maltretirala kraljevsko osoblje i ponašala se kao holivudska zvijezda, a istovremeno je izigravala žrtvu. Harry se ubrzo počeo ponašati poput nje i moglo ga se čuti da viče na zaposlenike. 

Njegov stariji brat, princ William je primijetio Meghanino neprijateljsko ponašanje i naslutio otpočetka napuštanje monarhije. Navodno je rekao prijatelju da je uvjeren da Markle ima razrađen plan i osjećao se izdano od strane Harryja, a njegova supruga Kate Middleton je bila svjesna čim je upoznala glumicu kakva je. 

William je vidio kako mu Meghan krade voljenog brata i radi probleme jer ne shvaća kako funkcionira kraljevski sustav. "Markle je sebe portretirala kao žrtvu, no ona je bila nasilnica. Ljudi su se osjećali zgaženo zbog nje. Mislili su da je potpuno narcisoidna i sociopatkinja, uglavnom nestabilna osoba", rekao je član osoblja palače Kensignton. 

Navodno je konačna odluka da Harry i Meghan napuštaju kraljevsku obitelj donešena na njihovom putu u Australiju 2018. Naime, tajnik odgovoran za komunikaciju Jason Knauf je u listopadu 2018. poslao službeni mail princu Williamu i njegovoj supruzi Kate te Markle i princu. Osoblje je već dotad pokrenulo internu šalu pod nazivom "oslobodite Harryja". 

Williamu je optužbe za nasilje potvrdio i njegov privatni tajnik Simon Case i on je odmah nazvao svog brata Harryja. Tijekom poziva su se posvađali i Harry, koji je tada bio u Australiji, poklopio je slušalicu starijem bratu.  

Zanimljivo je da je Harry u intervjuu, koji su on i Meghan, dali Oprah Winfrey, tvrdio da su članovi kraljevske obitelji bili ljubomorni na njegovu suprugu jer joj tako dobro ide s ljudima. Usto je to povezao s ponašanjem prema njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani. 

Glasnogovornik Harryja i Meghan je opovrgnuo tvrdnje o nasilju i rekao je da je par meta pokvarene kampanje. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene