Izgubio je kontrolu

Od nove zaručnice se ne odvaja i obasipa ju nježnostima, ali zbog brutalnog napada na bivšu ide na sud

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kingsley Coman napao bivšu partnericu Sephoru Goignan i uskoro ga čeka suđenje.

Nogometaš i igrač njemačkog kluba Bayern Munchen Kingsley Coman i njegova zaručnica Sabrina Davud uživaju u svom odmoru na Sardiniji koju obilaze luksuznom jahtom, i na kojoj izmjenjuju nježnosti i ne odvajaju se jedno od drugog, a sve to ovjekovječuju objektivi brojnih paparazza koji ih prate.

Iako je među njima sve idealno i u sretnoj su vezi već nekoliko godina, to se ne bi moglo reći za Kingsleyjevu bivšu vezu s manekenkom Sephorom Goignan s kojom ima dvije kćeri. Naime, između njih je čak došlo i do fizičkog obračuna nakon što je 21-godišnji nogometaš nasrnuo na Sephoru jer je ona zlorabila njegov profil na Instagramu za vlastitu promidžbu i promidžbu konkurentskih brendova od onih koje on sam reklamira. Sve to ga je koštalo gubitka vrijednih ugovora, a očito i samokontrole koju je izgubio u jednom naletu bijesa.

Nakon napada priveden je na policiju, a on je izrazio žaljenje zbog svojih postupaka. Uskoro ga čeka odlazak pred sud koji mu je već izrekao kaznu od 5 tisuća eura obzirom da je priznao da se osjeća krivim.

Zbog dobivenih ozljeda Sephora je završila na bolovanju od osam dana, a rekla je policiji da joj je bivši dečko učestalo prijetio.

Nogometaš je cijeli taj slučaj odbio komentirati, baš kao i njegov matični klub.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene