Samo nek' je badića

Sama najbolje reklamira svoj uspješni biznis, a na meti paparazza je već danima otkako boravi na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner u zadnje vrijeme uglavnom boravi na plaži s misterioznim muškarcem i pritom nosi oskudne badiće koje je sama kreirala.

Modna dizajnerica Kimberley Garner (29) ne miče se s plaže, a ni ne odvaja se od misterioznog muškarca s kojim često izmjenjuje nježnosti u javnosti.

Lijepa Engleskinja je provela utorak na plaži u Miamiju s dečkom. Kimberley je iskoristila te trenutke da bi promovirala drukčiji model svoje linije kupaćih kostima i pritom je teško procijeniti koji je oskudniji. 

Obukla je bijele tangice koje je uskladila s lepršavom haljinicom, odnosno pareom koji joj je pokrivao grudi, a dok je puhao vjetar otkrivao je njezinu dobro oblikovanu pozadinu. Njen dragi je nosio kupaće hlačice i bijelu majicu te ga je kao i svaki put zasjenila i sve su oči bile uprte u nju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

Inače, atraktivna Engleskinja je je poznata po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", a svoju prvu liniju badića je kreirala 2013. Garner je nedavno na istoj plaži u Miamiju pokazala svoj ljubičasti, oskudni bikini dok je u prosincu uživala na Barbadosu u modnim snimanjima i druženju s dragim. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Celebrity Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene