mamac za poglede

Navikli smo je viđati u sićušnim badićima, no i u tajicama je prava atrakcija, a pored nje je i skupi automobil pao u drugi plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner snimljena je u Chelseu u kratkom topiću i pripijenim tajicama.

Manekenka, dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner (30) poznata je po oskudnim badićima koje uglavnom kreira i reklamira sama, no sada je pokazala da može izgledati jednako atraktivno i kada je odjevena.

Pogledaj i ovo showbuzz Opako! Najviši i najopasniji prorezi na haljinama koje ćete vidjeti, o ovim polugolim izdanjima brujalo se ove godine naveliko!

Britanka koja se proslavila u reality showu "Made in Chelsea" snimljena je u svom rodnom Chelseu u kratkom topiću i tajicama u kojima je uspjela zasjeniti čak i svoj skupocjeni Ferrari.

U vatrenoj i pripijenoj sportskoj kombinaciji naglasila je svoju zavidnu figuru koju može zahvaliti redovitoj tjelovježbi, ali i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je ranije ove godina na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kimberley Garner (@kimberleygarner)

Kimberly je lockdown provela u Miamiju u društvu nepoznatog muškarca s kojim je ove godine okončala vezu i navodno je trenutno single. Prije nešto više od godinu dana otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene