riješila se donjeg rublja!

Jedan nagli pokret i našla bi se u velikim problemima, uspjela je nadmašiti čak i sve svoje prijašnje provokacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner dane provodi u Cannesu gdje se nekoliko puta dosad pojavila na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala.

Kimberley Garner (30) uživala je u pozornosti koju je dobivala u Cannesu tijekom filmskog festivala, a rado je pozirala paparazzima kad nije na crvenom tepihu. 

Modna dizajnerica je snimljena ispred hotela u ultrakratkoj crnoj haljini koja se s prednje strane činila ne suviše golišavo u usporedbi s odjećom koju inače nosi. No Kimberley se onda okrenula i pokazala veliki prorez na leđima i da ne nosi grudnjak te su joj grudi umalo ispale. 

Garner je čak u jednom trenutku dok je tipkala po mobitelu prekrižila lijevu ruku da se ne bi previše toga vidjelo. Zgodna Engleskinja je sićušnu haljinu uskladila s bijelim tenisicama. 

Kimberley je ponovno zablistala i na crvenom tepihu kada se pojavila u priličnoj hrabroj kreaciji koja je istaknula njezine grudi, ali i noge s dubokim prorezima. Dok je hodala, dizajnerica je držala zadnji dio tkanine da ne bi otkrila svoju stražnjicu i pokazala previše. Kako se čini, nije imala ni grudnjak ni gaćice. 

Inače, Garner, koja je poznata po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea" i svoju prvu liniju badića kreirala je 2013., prije nekoliko dana je uživala u kupanju s misterioznim muškarcem. 

Pritom je plijenila pažnju u sićušnom, žutom bikiniju čiji su donji dio bile tangice. Uživala je i skakala u more s daske i ljestava, pri čemu se isticala njezina vitka linija i prirodna ljepota. Najvjerojatnije je nosila bikini iz svoje kolekcije badića koju uspješno promovira s obzirom na to da često dane provodi na plaži.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Modrić strastvenim poljupcem čestitao veliki dan svojoj supruzi, svi se slažu da izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +1 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) Celebrity Jedna od najljepših Splićanki objavila fotku bez šminke s majkom pa poručila: "Jer, znate, nisam više u cvijetu mladosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene