za nju neobično izdanje

Uvukla se u tangice za druženje s misterioznim muškarcem, a onda je iznenadila sve u haljini na crvenom tepihu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner preko dana je uživala na plaži, a navečer se u velikom stilu pojavila na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu.

Modna dizajnerica Kimberley Garner (30) gdje god se pojavi nosi odjevne kombinacije zbog kojih se drugi okreću za njom, a to je dokazala i prošlog tjedna. 

Pogledaj i ovo showbuzz Opako! Najviši i najopasniji prorezi na haljinama koje ćete vidjeti, o ovim polugolim izdanjima brujalo se ove godine naveliko!

Lijepu Engleskinju paparazzi su snimili na plaži u francuskom gradu Cannesu u sićušnom, žutom bikiniju čiji su donji dio bile tangice. Kimberley je uživala u društvu misterioznog muškarca s kojim je viđena i ranije u prosincu prošle godine kada su bili na Barbadosu.

Garner je uživala i skakala u more s daske i ljestava, pri čemu se isticala njezina vitka linija i prirodna ljepota. Najvjerojatnije je nosila bikini iz svoje kolekcije badića koju uspješno promovira s obzirom na to da često dane provodi na plaži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

U jednom trenutku okidala je i selfie s drugim nepoznatim muškarcem. Više fotografija pogledajte ovdje.

Nakon zabave na kupanju Kimberley je plijenila poglede na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu. 

Obukla je haljinu blještave tkanine s visokim prorezom na lijevoj nozi, a na području grudi nalazio se zanimljiv ukras. Iako je to najpokrivenije Garnerino izdanje u kojem je viđena proteklih mjeseci, pokazala je da joj ni u njemu ne nedostaje seksepila. 

Inače, atraktivna Engleskinja poznata je po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", a svoju prvu liniju badića kreirala je 2013. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) +4 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Zanimljivosti Sam je izgradio kuću u kojoj živi s 22 godine mlađom kolegicom, a po njemu su nazvali i vrstu životinja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene