Ili to tako treba biti?

Opravica neobičnog kroja jedva joj je obuzdala obline dok je silazila niz stepenice, ali čini se da njoj to nije smetalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian uživa u Italiji te plijeni pažnju tamošnjih paparazza koji ju neumorno prate na svakom koraku.

Jedna od najpoznatijih reality zvijezda svijeta Kim Kardashian uživa u ljetnim večerima u Rimu i koristi priliku da se na svakom koraku fotografira u izazovnim kreacijama koje više otkrivaju nego što skrivaju.

Pogledaj i ovo Kanye West (Foto: Getty Images) Svejedno uhvaćena! Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme

Kim je snimljena na slavnim Španjolskim stubama u neobičnom topiću koji joj je jedva obuzdao dekolte i ultrakratkoj bijeloj suknji, a fotografima je u takvom izdanju spremno pozirala. Društvo su joj pravili direktorica brenda BFF and KKW Tracy Romulus, šminker Mario Dedivanović i frizer Chris Appleton.

Dok se ona zabavlja kao nikad u životu i uživa u čarima Italije, njezin uskoro bivši suprug i reper Kanye West čuva njihovo četvero djece s kojima je viđen meksičkoj zračnoj luci. S njima nije bilo lijepe mankenke Irine Shayk,  kojoj je Kanye našao utjehu usred razvoda s reality zvijezdom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Inače, Kim je navodno zabrinuta zbog njegove nove veze i nije se nadala da će tako brzo pronaći novu ljubav, a fotografije Irine i Kanyea s odmora u Provansi stvarno su je iznenadile.

"Ona trenutačno nije usredotočena na veze i izlaske, ali zapravo je zabrinuta da nitko neće htjeti biti s njom jer je njezina i Kanyeova veza bila tako javna. Zna koliko je teško izgraditi odnos od povjerenja pa misli da će joj biti potrebno neko vrijeme prije negoli pusti nekoga novog u svoj život. S Kanyeom je bilo lakše jer su prvo bili prijatelji i vjerovali su jedno drugome. Ali sigurno nije mislila da će Kanye prije nje naći nekog novog", izjavio je njoj blizak izvor za US Weekly.

Kim je nakon sedam godina braka odlučila podnijeti zahtjev za razvod, a proces još uvijek nije službeno završen.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 Celebrity Vruće fotke Kristine Mandarine i bivše Playboyeve zečice! Djevojke su udružile snage i pohvalile se novim potezom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene