Opasna je

Neka njezina izdanja bila su bolna, ali u ovoj minijaturnoj haljini sada je ponosno istaknula obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian prošetala se u minijaturnoj crnoj haljini s otvorenim dekolteom.

Zvijezda najpopularnijeg reality showa na svijetu "Keepin Up with Kardashians" 39-godišnja Kim Kardashian prošetala se u minijaturnoj crnoj haljini izrezanoj na prsima te ponosno istaknula svoje bujne obline.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Bila je to kombinacija koju je odabrala za izlazak sa suprugom Kanyeom Westom u Londonu, a na društvenim se mrežama pohvalila time koliko uživa u posjetu Velikoj Britaniji, kao i poklonima koje je dobila od dizajnerice i bivše pjevačice Victorije Beckham.

Kim je u britansku prijestolnicu stigla iz New Yorka, gdje je promovirala svoju novu liniju donjeg rublja. U sklopu toga gostovala je u emisiji "Good Morning America" te otvoreno progovorila o izazovima majčinstva s kojima se nosi.

"Cijeli dan je kaotičan, ali ja sam mikroorganizirana, ustajem u 5:40, u teretani sam do 6 sati. Oni se bude u 7, dižu se iz kreveta u roku od pet minuta, doručkuju u 7:30, a van idu u 7:55. Super sam organizirana", izjavila je Kim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene