Opasna je

Neka njezina izdanja bila su bolna, ali u ovoj minijaturnoj haljini sada je ponosno istaknula obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian prošetala se u minijaturnoj crnoj haljini s otvorenim dekolteom.

Zvijezda najpopularnijeg reality showa na svijetu "Keepin Up with Kardashians" 39-godišnja Kim Kardashian prošetala se u minijaturnoj crnoj haljini izrezanoj na prsima te ponosno istaknula svoje bujne obline.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Bila je to kombinacija koju je odabrala za izlazak sa suprugom Kanyeom Westom u Londonu, a na društvenim se mrežama pohvalila time koliko uživa u posjetu Velikoj Britaniji, kao i poklonima koje je dobila od dizajnerice i bivše pjevačice Victorije Beckham.

Kim je u britansku prijestolnicu stigla iz New Yorka, gdje je promovirala svoju novu liniju donjeg rublja. U sklopu toga gostovala je u emisiji "Good Morning America" te otvoreno progovorila o izazovima majčinstva s kojima se nosi.

"Cijeli dan je kaotičan, ali ja sam mikroorganizirana, ustajem u 5:40, u teretani sam do 6 sati. Oni se bude u 7, dižu se iz kreveta u roku od pet minuta, doručkuju u 7:30, a van idu u 7:55. Super sam organizirana", izjavila je Kim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene