Kako ovo nazvati?

Pohvalila se da vježba kod kuće, ali malo tko joj je stvarno povjerovao obzirom na to što ima na sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian šokirala je svoje obožavatelje odjevnom kombinacijom koju je odabrala za vježbanje kod kuće.

Uskoro i službeno razvedena reality zvijezda Kim Kardashian nastavlja s objavljivanjem provokativnih fotografija na društvenim mrežama, a jednom od posljednjih doslovno je sve zapanjila.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

40-godišnja Kim pohvalila se kako vježba kod kuće, ali ono što je odijenula za tu priliku malo tko može shvatiti. Naime, na sebi ima crni jednodijelni kostim koji joj zapravo prekriva samo strateške dijelove tijela i jer s prednje strane ima ogromni izrez. I više je nego očito da se najpoznatija reality zvijezda zapravo htjela pohvaliti isklesanom linijom, koja možda nije rezultat fotošopa, ali teško je zamisliti da bi stvarno tako odjevene uspjela izvesti bilo koju vježbu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Dodatne komentare izazvala je promjenom svog uobičajenog imidža, zamijenivši svoje crne duge uvojke onim platinastim, a posljednji je put svjetlu kosu imala još 2017. godine.

Sve su to promjene za koje se odlučila nakon što je u veljači ove godine nakon gotovo sedam godina braka podnijela zahtjev za razvod od repera Kanyea Westa, koji je početkom travnja zatražio zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo četvero djece. Prema pisanju magazina People, proces razvoda protječe bez velikih problema i nesuglasica i čini se da bi trebao biti okončan u skorom vremenu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene