kome ako ne sebi?

Milijunašica si priprema spektakl za rođendan: Objavila zanimljive prizore i otkrila dio iznenađenja obožavateljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian planira na svoj 40. rođendan lansirati novu liniju kozmetike, a za to je osmislila zanimljiv video i fotografije.

Čini se kako reality zvijezda Kim Kardashian sama sebi priprema spektakl za svoj 40. rođendan, a time se i pohvalila obožavateljima. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Kim, koja se nedavno zahvalila za 190 milijuna pratitelja na Instagramu, objavila je prizore sa snimanja videa. Kardashianka na njima nosi blještavi bikini i prozirne, srebrne tajice dok na nogama ima sandale s jako visokim potpeticama. 

Milijunašica se na snimanju naslanjala na golemu, kartonsku tortu, a onda je i ušla u nju te izlazila iz nje. Kako pišu američki mediji, Kim je snimala video i fotografije jer će na svoj rođendan lansirati novu kolekciju kozmetike "The Opalescent Collection" i htjela ju je najaviti na originalan način. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cleaning out my phone and found this old pic from Japan at the Tadao Ando Museum.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kardashianka je nedavno objavila fotografiju s mužem, reperom Kanyeom Westom (43) s kojim posljednje mjesece proživljava bračne probleme. Istaknula je da je čistila podatke na svom mobitelu i pritom naišla njihovu staru sliku s putovanja u Japan. 

Inače, Kimino bogatstvo se procjenjuje na 900 milijuna dolara, iako su ona i njen suprug tvrdili da je riječ o milijardu dolara. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene