kome ako ne sebi?

Milijunašica si priprema spektakl za rođendan: Objavila zanimljive prizore i otkrila dio iznenađenja obožavateljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian planira na svoj 40. rođendan lansirati novu liniju kozmetike, a za to je osmislila zanimljiv video i fotografije.

Čini se kako reality zvijezda Kim Kardashian sama sebi priprema spektakl za svoj 40. rođendan, a time se i pohvalila obožavateljima. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Kim, koja se nedavno zahvalila za 190 milijuna pratitelja na Instagramu, objavila je prizore sa snimanja videa. Kardashianka na njima nosi blještavi bikini i prozirne, srebrne tajice dok na nogama ima sandale s jako visokim potpeticama. 

Milijunašica se na snimanju naslanjala na golemu, kartonsku tortu, a onda je i ušla u nju te izlazila iz nje. Kako pišu američki mediji, Kim je snimala video i fotografije jer će na svoj rođendan lansirati novu kolekciju kozmetike "The Opalescent Collection" i htjela ju je najaviti na originalan način. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cleaning out my phone and found this old pic from Japan at the Tadao Ando Museum.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kardashianka je nedavno objavila fotografiju s mužem, reperom Kanyeom Westom (43) s kojim posljednje mjesece proživljava bračne probleme. Istaknula je da je čistila podatke na svom mobitelu i pritom naišla njihovu staru sliku s putovanja u Japan. 

Inače, Kimino bogatstvo se procjenjuje na 900 milijuna dolara, iako su ona i njen suprug tvrdili da je riječ o milijardu dolara. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene