uvijek jedinstvena!

Sve je iznenadila nastupom pa uskočila u opravu zbog koje svi pričaju o njoj, bit će vam sve jasno kada vidite u čemu se pojavila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je nadmašila očekivanja publike kada se pojavila u showu "Saturday Night Live", a nakon toga se pobrinula da nitko ne zaboravi njezinu pojavu.

Kim Kardashian je u subotu navečer po prvi put gostovala kao domaćin u showu "Saturday Night Live", a pobrinula se da svi o tome pričaju i to na spektakularan način. Svi su se iznenadili humorom koji je Kim imala u showu te su zaključili da je zaista bila simpatična, no tek je tulum nakon emisije bio točka na i cijelog njezinog performansa.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

40-godišnja reality zvijezda pred fotografe se pojavila u kričavo-ružičastom pripijenom odijelu, preko kojeg je imala pernati kaput jednake boje. Odijelo je jasno ocrtavalo Kimine obline, a nikome nije bilo jasno ni kako se u njega uvukla. Kardashianka je samouvjereno koračala prema tulumu te se nije obazirala na svu pažnju koju je dobila. Svoju kombinaciju upotpunila je jednostavnom šminkom i nakitom.

Na tulumu su bile i ostale članice klana Kardashian-Jenner, a fotografi su uhvatili Khloe Kardashian koja je ispod ruke držala Scotta Disicka, bivšeg surpuga svoje starije sestre Kourtney i mamu Kris Jenner, koja je stigla sa svojim dugogodišnjim dečkom Coreyjem Gambleom.

Kim je i prije nekoliko tjedana šokirala sve opravom u kojoj se pojavila na Met Gali u New Yorku. Na sebi je imala crnu kožnu kombinaciju s pomalo zastrašujućom maskom preko lica. Nakon toga su društvene mreže počele brujati da je postavila novi standard, ali za odijelo za Noć vještica.

Slavna reality sestra ne da se smesti u posljednje vrijeme, nakon što se razvela od supruga Kanyea Westa s kojim ima četvero djece. Iako je Kanye nakon rastave utjehu pronašao u manekenki Irini Shayk, njihova veza nije bila dugoga vijeka, a Kim pazi na sve obiteljske rutine te mu je bila podrška na nedavnoj promociji albuma u Atlanti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka na napise o nevoljama u braku odgovorila s osmijehom od uha do uha, a u dobrom društvu se i odlično provodi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene