skupocjene objave

Hvali se svojim milijunima: Zaradi više na Instagramu nego za cijelu sezonu kontroverznog showa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i njene sestre zarade i po milijun dolara za jednu reklamnu objavu na Instagramu.

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) uživa u bogatstvu i luksuzu kao i cijela njena obitelj i u javnost je procurilo da zarade po jednoj reklami na Instagramu milijun dolara. 

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Kim je u emisiji Davida Lettermana potvrdila tu informaciju, štoviše otkrila je jednu zanimljivu činjenicu. Naime, ispričala je da više zaradi na Instagramu nego što je za jednu sezonu u showu "Keeping Up With The Kardashians" koji je proslavio nju i obitelj, piše Daily Mail

"Ne bismo bismo bili to što jesmo danas bez 'Keeping Up With The Kardashians' i zato nastavljamo dijeliti živote. Čak i ako objavimo nešto na društvenim mrežama i zaradimo više nego u cijeloj sezoni", ispričala je Kim.

Američki mediji su svojedobno pisali da je klan Kardashian-Jenner 2017. potpisao ugovor za pet sezona showa i dobio 150 milijuna dolara. Nakon što je Kris Jenner, koja je svim kćerima menadžerica, uzela svojih 10 posto, svaki član obitelji je zaradio oko 4.5 milijuna dolara po sezoni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Reality, koji su pratili milijuni ljudi diljem svijeta, završit će sljedeće godine nakon 14 godina emitiranja i 20 sezona. Inače, Kim 21. listopada slavi 40. rođendan i tada će lansirati novu kolekciju kozmetike "The Opalescent Collection". 

Zbog toga je nedavno snimila video i fotografije na kojima izlazi iz goleme kartonske torte. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Celebrity Bezbrižno vježbala u bikiniju na plaži: Nadala se da ju neće uočiti, ali prepoznali su je unatoč maski koju je nosila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene